SPORTCITY виходить на міжнародний рівень (Новини компаній)

SPORTCITY виходить на міжнародний рівень (Новини компаній)

1 березня в готелі InterContinental Kyiv компанія «SK GROUP» презентувала свій найбільший та найуспішніший проект ТРЦ «SPORTCITY» на першому міжнародному форумі NAI Ukraine Retail Forum у рамках партнерства з консалтинговою компанією NAI Ukraine, автором концепції та основним брокером «SPORTCITY».

NAI Ukraine є українським представництвом мережі консалтингових компаній NAI Global, що входить до ТОP-4 світових брендів на ринку нерухомості, одного з найбільших глобальних брокерів, який представлений у 55 країнах, в 400+ офісах із 7000+ працівників. Під її управлінням перебуває понад 38 млн м2, а її річний обіг становить $45 млрд. NAI Global є дочірньою структурою компанії C-III Capital Partners. Це один з найбільших гравців на американському ринку інвестицій в нерухомість, що розпоряджається понад $150 млрд.

Інформаційними партнерами форуму серед інших виступали Європейська Бізнес Асоціація (EBA), Американська торгова палата (American Chamber of Commerce in Ukraine).

Основним завданням форуму було налагодження прямих контактів між власниками Торгово розважальних центрів та ритейлерами. Учасниками форуму стали близько двохсот представників та власників відомих брендів (H&M, INDITEX, CCC, DE FACTO, McDonald's та інші).

В ході самої презентації та під час живого позапрограмного спілкування з діючими (McDonald's) та потенційними партнерами досягнуто попередніх домовленостей щодо розміщення як широко відомих, так і нових для України торгових брендів у ТЦ «SPORTCITY». Учасниками форуму було високо оцінено проект комплексу, його вигідне місцеположення в м. Хмельницький, вдалу концепцію та спрогнозовано чудові бізнес перспективи для власників та орендарів торгівельних площ.

SPORTCITY є саме тим об’єктом , якого не вистачало в місті та його будівництво є одним з показників, які вказують, що Хмельницький є сучасним, розвинутим, індустріальним центром, а його мешканці заслуговують на достойну інфраструктуру, комфортний відпочинок, якісний європейський сервіс, втіленням якого власне і є комплекс.

За словами представників компанії, найближчим часом мешканців міста очікують приємні новини у вигляді підписання угод з та представлення в нашому місті всесвітньо відомих торгівельних мереж, про що буде обов’язково про анонсовано.

 

 

на правах реклами

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up