- У розпал Великого посту редакція пропонує добірку рецептів пісних страв, які урізноманітнять ваш раціон.
- Сьогодні готуємо салат із фруктів.
- Бажаємо приємного апетиту!
У п’ятницю не можна вживати варених чи запечених страв. Але можна порадувати себе солоденьким. Готуємо різнокольоровий салат із фруктів, які доступні нам взимку.
Фруктовий салат
Інгредієнти
- Яблука - 1 шт
- Ківі - 2 шт
- Гранатове насіння - 1 ск
- Ананас - 0,5 шт
- Апельсин - 2 шт
Для заправки
- Кленовий сік - 2 ст.л.
- Сік лайма - 1 ст.л.
- Свіжі листя м'яти
- Кориця
Приготування
- Очистити від шкірки та нарізати фрукти.
- Яблука, ківі, насіння граната, ананас, банан та апельсини змішати в одній великій мисці
- У невеликій мисці збити разом кленовий сироп і сік лайма.
- Вилити суміш у миску із фруктами та злегка підкинути кілька разів. Бажано не перемішувати, щоб фрукти не зім’ялися і не втратили форми.
- Гарно смакуватиме салат зі свіжими листям м'яти та корицею.
На правах реклами
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.