ТМ L.I.Y.A. - правильне взуття для кожної дитини (новини компанії)

ТМ  L.I.Y.A. - правильне взуття для кожної дитини (новини компанії)

Правильно підібране для дитини взуття - запорука здоров'я малюка. ТМ L.I.Y.A. - це молода українська торгова марка, яка пропонує надійний і зручний захист для маленьких ніжок. Виготовляють широкий асортимент ​​взуття на будь-який сезон для дітей від перших кроків до підліткового віку.

Бренд  L.I.Y.A досить молодий, але вже на відмінно зарекомендував себе. Особливе визнання покупців марка отримала у Хмельницькому та Києві, де з 2012 року працюють фірмові магазини. Вся продукція торгової марки сертифікована.

Правильне взуття не тільки дає безпеку і комфорт кожного дня, але і забезпечує дитині правильне формування стоп. Візитною карткою усіх колекцій ТМ L.I.Y.A. стали першокласна якість продукції та анатомічні властивості. Кожна пара виготовлена із натуральних матеріалів з урахуванням анатомічної будови і розвитку дитячої стопи. Кожна модель розроблена лікарями-ортопедами.

ТМ L.I.Y.A піклується про стопу малюка, який тільки починає робити свої перші самостійні кроки. Дитячу ніжку потрібно тримати у правильній формі. А правильне взуття допомагає формувати стопу. Найбільша гордість ТМ L.I.Y.A. - наявність моделей з спеціальними устілками і високим задником, який створює надійну фіксацію стопи і гомілковостопного суглоба. Є моделі з ортопедичним каблуком Томаса, який захищає ніжку від завалювання всередину. Це взуття з широкою підошвою і стійким каблуком.

Кожна пара зроблена з висококласної телячої шкіри зовні і всередині. Чудово адаптується до форми ноги. Стопа дитини при ходьбі у таких черевичках легко перекочується з п’яти на носок, відчувається м'яка підошва. Подвійний задник забезпечує хорошу фіксацію, він не прогинається і не просідає.

Про підхід до кожного клієнта

ТМ  L.I.Y.A. за короткий час свого існування здобула велику популярність та  прихильність, серед батьків та дітей. Професійний персонал підходить до кожного клієнта з особливою уважністю. Працівники постійно вдосконалюють свої знання на спеціальних тренінгах. У магазині ви не зустрінете випадкових продавців, адже завдання персоналу полягає в якісній консультації і підбору взуття, яке потрібно конкретній дитині.

Крім того, щомісяця в магазинах L.I.Y.A. організовують зустрічі-консультації з ортопедами для батьків. Кожен бажаючий може отримати максимум інформації про розвиток дитячої ніжки та підбір правильного взуття.

Де купити взуття від ТМ L.I.Y.A.?

Взуття ТМ L.I.Y.A представлені в 5 магазинах Хмельницького і Києва. Оформити покупку і замовити доставку у будь-який куточок Україні можна в інтернет-магазині Liyashop. Про знижки та акції, цікаві зустрічі та конкурси можна дізнатися на офіційних сторінках ТМ у Facebook або Instagram.

Високотехнологічне дитяче взуття ТМ L.I.Y.A. має кілька ліній:

  • серія L.I.Y.A. orthopedic. Спрямована на профілактичне підтримання таких ортопедичних вад як: Х-подібна деформація стопи, клишоногість та плосковальгусна деформація стопи.
  • серія L.I.Y.A. anatomic kids. Зносостійке взуття, призначене для дитячого садочка, школи, активних прогулянок та ігор в дворі.  
  • L.I.Y.A. baby kids. Спеціальне взуття для малюків, які тільки починають робити свої перші самостійні кроки

З відгуками про ТМ L.I.Y.A можете ознайомитися на сайті-довідці Хмельницького ТОП-20.  

на правах реклами 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up