У Хмельницькому відкрили фірмовий магазин Vodafone (новини компаній)

У Хмельницькому відкрили фірмовий магазин Vodafone (новини компаній)
  • Магазин відкрили у центрі міста на вулиці Проскурівській.
  • Клієнтів у зручному салоні стільникового зв'язку зустрінуть кваліфіковані спеціалісти.
  • Кожен покупець може вільно випробувати будь-який із гаджетів.
  • У магазині можна придбати моделі найвідоміших виробників, а також брендові телефони Vodafone.

Відтепер і в Хмельницькому запрацював фірмовий магазин Vodafone. Відкрили його сьогодні, 24 грудня, на Проскурівській, 22. З цієї нагоди компанія підготувала для хмельничан яскраву святкову програму, розіграші призів, dj-сет. Ще одним подарунком для мешканців та гостей міста стала брендована телефонна будка, з якої можна було безкоштовно зателефонувати у 62 країни світу.

Магазин у Хмельницькому - сьомий у Західній Україні. Він оформлений за світовим стандартами компанії Vodafone. Його якість, внутрішнє наповнення і вигідне розташування в центрі міста зорієнтовані на зручність і комфорт для клієнта.

 - Усі наші фірмові салони оформлені і працюють за єдиними стандартами Vodafone. Хмельницький це чи Лондон. Магазини всюди однаково якісні і комфортні. Нашою основною метою є те, щоб клієнт був задоволений. У нас немає ніяких перегородок чи стійок, які розділяють покупця з продавцем. Саме за відкритістю, позитивом і готовністю допомогти йдуть у наші магазини абоненти Vodafone. Сподіваюся, що наші хмельницькі відвідувачі будуть теж приємно здивовані магазином та сервісом у ньому, - каже заступник генерального директора Vodafone Україна, регіон Захід Костянтин Воробйов.

У фірмовоу салоні працюють висококваліфіковані спеціалісти. До їхнього підбору в компанії підходили досить ретельно. Серед 200 бажаючих працювати у новому магазині відібрали лише 10. Усі експерти пройшли спеціальне навчання і готові  максимально допомагати клієнтам.

- Щоденно кількість відвідувачів у магазинах Vodafone зростає. Це означає, що їм тут подобається. Перехожі можуть бачити, що робиться всередині. Відкриті вітрини дають змогу клієнту не лише подивитися на гаджет, але й випробувати його без обмеження в часі. Коли людина заходить до нашого магазину, її відразу зустрічає адміністратор і скеровує до того експерта, який найкраще допоможе вирішити її питання, - розповідає начальник відділу продажу масового ринку Vodafone Україна, регіон Чернівці Віталій Жолтвінський.

Вибір гаджетів у фірмовому магазині великий. При вході клієнта завжди зустрічає вітрина із ТОП-10 найбільш популярних пристроїв за версією Vodafone. Серед них і брендовані смартфони «Vodafone». У них абоненти зможуть віднайти цікаві для себе послуги: Vodafone TV, Vodafone Books і Vodafone Music.
Ще однією особливістю магазину Vodafone є фірмовий одяг його працівників. В компанії вирішили відійти від банального офіціозу.

- Наші співробітники одягнені в зручну і стильну уніформу, - коментує керівник хмельницького магазину Андрій Кректун. Це червоні кеди, джинси, сорочка і жилетка. На більш теплу погоду передбачені фірмові футболки. Такий одяг подобається нашим клієнтам. Та й самі працівники в захваті. Кажуть, що їм дуже зручно.

А ще у магазині є дитячий куточок. Тут весело й цікаво може провести час малеча, поки батьки вивчають широкий асортимент чи спілкуються з експертом.

Новий магазин Vodafone знаходиться на вулиці Проскурівській, 22. Працює він за таким графіком:

  • Понеділок – п’ятниця: 9:00 – 19:00
  • Субота: 10:00 – 18:00
  • Неділя: 10:00 – 15:00

Про Vodafone: Vodafone – одна з найбільших світових телекомунікаційних компаній, що надає широкий спектр послуг, включаючи мобільний голосовий зв'язок, передачу даних, обмін повідомленнями, фіксований інтернет і кабельне телебачення. Оператор працює в 26 країнах, має партнерські угоди з операторами в 57 країнах і надає послуги фіксованого широкосмугового доступу в інтернет на 17 ринках. Станом на 31 березня 2016 року Vodafone надає послуги 462 мільйонам абонентів мобільного зв'язку і 13 мільйонам користувачів фіксованого інтернету.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up