У Хмельницькому відкрився новий кінотеатр на 500 місць (Новини компаній)

У Хмельницькому відкрився новий кінотеатр на 500 місць (Новини компаній)

Кінотеатр має 7 залів, в кожному з яких встановили мегазручні крісла, високоякісні проєктори та аудіо системи. Все це дозволить кожному глядачу повністю поринути в атмосферу «великого кіно».

WoodMall Cinema – абсолютно новий 7-зальний кінотеатр, який вже працює у Хмельницькому. Розташований він на другому поверсі ТРЦ WoodMall, вул. Трудова, 6А. Загалом в усіх залах одночасно можуть розміститися 500 глядачів. І кожен зможе відпочити від буденного життя та переглянути новинки кінопрокату з якістю та комфортом. Розповідаємо, що ми зробили для цього.

Найперше – високоякісні проєктори від відомого світового виробника із Бельгії «Barco». Вони працюють з технологіями 2D та 3D і забезпечують чітке та яскраве зображення. Все це дасть вам змогу побачити все до найдрібніших деталей.

Але лише якісне зображення без відповідного звуку – ніщо. Тому у WoodMall Cinema встановлені аудіосистеми від знаного виробника із США – «JBL». Вони створюють неперевершений та об'ємний звук, кожна хвиля якого дозволить максимально поринути в атмосферу кіно.

Ну і довершує обов'язковий набір для ідеального походу в кіно ще два чинники. Це мегазручні крісла від бренду, який постачає їх у більшість кінотеатрів світу вже понад 60 років. Сидіння у них комфортні кожному.

Усі крісла матимуть спеціальні місця для смаколиків, які ви зможете придбати у нашому попкорн барі. Тут ви знайдете снеки і напої. Ну і звісно – запастись попкорном різних видів – солодкий, солоний, сирний або ж навіть «супер» сирний.

Комфортно, смачно, емоційно – це точно про WoodMall Cinema. Приходьте і насолоджуйтеся кіно світового рівня у відповідних умовах.

І приходьте частіше. Адже для постійних гостей нашого кінотеатру ми маємо спеціальну пропозицію. Якщо ви купуватимете квитки онлайн, то, придбавши 9 - отримаєте безкоштовне запрошення. Також у нас є система знижок для школярів, студентів, курсантів та пенсіонерів. Усі вони можуть купити квиток за 50% його вартості. Така пропозиція діє в будні та непрем’єрні дні до 18:00.

Слідкуйте за нашими анонсами на нашому сайті та сторінках WoodMall Cinema в мережах Facebook та Instagram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up