У Хмельницькому відкрився «Західний судинний центр». Чим він особливий та які послуги пропонує (Новини компаній)

У Хмельницькому відкрився «Західний судинний центр». Чим він особливий та які послуги пропонує (Новини компаній)
  • Сучасна клініка вже працює у бізнес-центрі «City Tower».

  • Висококваліфіковані фахівці допомагають подолати варикоз та інші хвороби судин з допомогою найсучаснішого обладнання.

У Хмельницькому розпочав роботу «Західний судинний центр». Це лікувальний заклад з високими стандартами надання медичних послуг. Спеціалізацією «Західний судинний центр» є лікування захворювань вен найсучаснішими методиками, і в першу чергу — варикозної хвороби. Розповідаємо, чим особливий «Західний судинний центр», що відкрився у Хмельницькому.

Тут працюють хмельничани для хмельничан. Клініка є філією чернівецького «Західного судинного центру». Однак персонал підрозділу укомплектований лікарями з Хмельницького. Медики з Чернівців допомагають набувати навичок та досвіду, а хмельничани проходять у Чернівцях стажування. Крім того, за необхідності містяни можуть отримати консультацію та лікування чернівецьких лікарів просто у Хмельницькому.

Клініка має все необхідне для діагностики. До послуг хмельничан судинні хірурги, загальні хірурги, проктолог, кардіолог, невропатолог і спеціалісти ультразвукової діагностики. Методом УЗД проводять обстеження всього організму, включаючи кінцівок, внутрішньочерепних та інтракраніальних артерій, вен, екстракраніальних судин шиї, внутрішніх органів.

Серед основних методів лікування є лазерна та радіохвильова флебологія. Це найсучасніші та найбезпечніші технології. Лікарі клініки використовують європейські та американські протоколи, аби підібрати кожному пацієнту саме той метод, який є найбільш ефективним для його клінічного випадку.

Лікарі клініки беруться за будь-які випадки. Гасло «Західного судинного центру» — «Яким би складним не був ваш випадок, ми ніколи вам не відмовимо». Навіть на останній стадії варикозної хвороби можна допомогти пацієнту. І це стосується людей літнього віку, дітей та пацієнтів з важкими хворобами на зразок діабету, серцевої або ниркової недостатності.

Лікування в клініці швидке, безболісне та не забирає час. Методи «Західного судинного центру» малотравматичні та не потребують реабілітації. Після лікування пацієнт може залишити клініку та повернутися до звичного способу життя.

Діагностику та лікування проводить один спеціаліст. Американські вчені довели, що до 30% інформації втрачається, якщо діагностику та лікування проводять різні лікарі. У «Західному судинному центрі» один і той же лікар проводить діагностику, призначає та проводить лікування, супроводжує пацієнта у післяопераційному періоді.

Під час виконання операцій використовуються високоякісні одноразові витратні матеріали. Після цього їх утилізують, як би дорого вони не коштували. Це гарантія відсутності ризику інфікування хворобами, що передаються через кров.

Лікування в клініці — це і сервіс в тому числі. На всіх етапах пацієнта супроводжують лікарі та персонал, які завжди готові допомогти та підтримати. Таким чином кожен клієнт клініки завжди почувається комфортно.

«Західний судинний центр» розташований на Старокостянтинівському шосе, 26, у бізнес-центрі «City Tower». Номер телефону — 0661380006.

keyboard_arrow_up