У Кам’янці-Подільському відбудеться кінопоказ просто неба (Новини компаній)

У Кам’янці-Подільському відбудеться кінопоказ просто неба  (Новини компаній)

Захід організовує платформа онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Платформа пропонує до перегляду три кінострічки: «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила», «Скажене весілля» та «Віддана».

Кінопокази відбудуться 22 серпня з 15:00 до 20:00. 

📌 Пл. Вірменська

Всі фільми – українського виробництва. Їх дуже тепло прийняли глядачі.  Також ці стрічки можна будь-коли подивитися на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Крім перегляду фільмів, Київстар приготував для глядачів комфортні пуфики, креативні фотозони, активності з призами, частування від партнера показів – бренда Pumpidup, а також промокоди для безоплатного доступу до контенту Київстар ТБ на сім днів.

Окрім Одеси, автокінотеатр відвідає великі міста (Черкаси, Чернігів, Вінницю, Хмельницький, Запоріжжя, Кам'янець-Подільський, Миколаїв), а також курортні  (Затоку, Коблеве, Білгород-Дністровський, Бердянськ, Кароліно-Бугаз, Чорноморськ, Залізний Порт, Лазурне, Скадовськ, Генічеськ, Кирилівку).

Нагадаємо, що Київстар ТБ – це платформа онлайн-телебачення, яка надає користувачам доступ до сотень тисяч годин вітчизняного та зарубіжного контенту, програм, що транслюють наживо, та регулярно пропонує ексклюзивні допрем'єрні покази. Платформа налічує 270 телеканалів і понад 20 000 фільмів і серіалів у відеобібліотеці. Окрім того, її перевагою є можливість перегляду контенту відразу з п'яти різних пристроїв – зі смартфонів, планшетів, ноутбуків, Smart TV або ТБ-тюнерів. Для абонентів Київстар у разі перегляду зі смартфона трафік мобільного інтернету не тарифікується.

keyboard_arrow_up