У мікрорайон «Виставка» заходить новий провайдер інтернету і кабельного телебачення (новини компаній)

У мікрорайон «Виставка» заходить новий провайдер інтернету і кабельного телебачення (новини компаній)

Ще влітку у мікрорайоні «Виставка» робітники у синьому спецодязі почали прокладати кабель для телебачення та інтернету у під'їздах багатоквартирних будинків. Про технічні роботи мешканців заздалегідь попередили в оголошеннях, розміщених біля кожного під'їзду. Втім, запитань від місцевих жителів було чимало. Люди активно цікавилися послугами і тарифами провайдера, термінами запуску мережі.

У цьому місяці завдяки відкриттю контакт-центру на проспекті Миру і білбордам стало зрозуміло, що у Хмельницькому незабаром запрацює абсолютно новий провайдер інтернету і кабельного телебачення. Компанія «Еверест» сміливо заявляє про швидкість і якість послуг, цілодобовий сервіс. Власне, бажаючі перевірити правдивість обіцянок нічого не втрачають, адже компанія пропонує місяць безкоштовного користування своїми послугами.

Варто зауважити, що «Еверест» – вінницький провайдер і у своєму регіоні є беззаперечним лідером* за якістю пропонованих послуг, сервісом і популярністю. Тому сподіваємось, що від появи нового провайдера інтернету і кабельного телебачення хмельничани лише виграють.

 

* Згідно з результатами регіональних конкурсів «Бізнес-еліта Поділля» 2010-2018 рр. та «Народний бренд» 2014-2018 рр.

 

на правах реклами

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up