Варикоз та інші проблеми із судинами: де і як лікують в Хмельницькому (новини компаній)

Варикоз та інші проблеми із судинами: де і як лікують в Хмельницькому (новини компаній)

Проблеми із судинами - поширене явище. Його потрібно вчасно виявити і побороти. У Хмельницькому є центр, де це роблять професійно та якісно. Саме тут зроблять все, аби ви знову відчули себе здоровою людиною.

Знаний в Україні хірург Юрій Оліник пояснив, чому не слід нехтувати проблемами із судинами. Також він детально розповів про те, хто і як займається діагностикою та лікуванням в «Західному судинному центрі», яке обладнання використовують і чому все це дає змогу повернутися до звичного ритму життя вже на наступний день після операції.

Далі подаємо вам розмову із Юрієм Оліником. Він є заступником директора у «Західний судинний центр-Хмельницький», судинним хірургом та кандидатом медичних наук. Його знання та досвід відчуваються у відповідях на поширені запитання. 

Часто можна почути фразу «усі хвороби - від нервів». Чи можна «заробити собі проблеми» із судинами через стрес, який переживають українці зараз?

Трапляється, що люди нехтують незначними симптомами і думаю, що таке минеться саме по собі. Коли лікування вже відкладати точно не можна?

У теплу пору року люди часто потерпають від набряків ніг: відчувають важкість, швидко втомлюються. Чи пов'язано це з судинами?

Які симптоми є лише, так би мовити, «побічним ефектом» пори року, а коли варто бігти до лікаря?

Поширеним явищем є не лише самолікування, а самодіагностування. Чи може людина самотужки визначити у себе варикоз?

Яке лікування варикозу пропонує саме ваш центр?

Обладнання для лікування варикозу

Чим відрізняється «Західний судинний центр» від інших клінік та державних лікарень? Назвіть ваші основні переваги.

- Кадри

- Обладнання

- Унікальний лазерний апарат

Буває, що саме слово операція відлякує людину й вона всілякими методами відкладає лікування. Ви ж кажете, що вже наступного дня після втручання людина може жити звичним життям. Як так? І як взагалі людині правильно підготуватися до операції? Розкладіть, будь ласка, все по пунктах.

Хвороби судин - єдине, з чим до вас можна звертатися? Які ще медичні послуги можна отримати?

  • подолог, 
  • невропатолог, 
  • кардіолог, 
  • ендокринолог, 
  • УЗД серця та всіх без виключення органів та систем
  • Все це, в поєднанні з досвідом нашої команди та найсучаснішим діагностичним та лікувальним устаткуванням, дає можливість нам дотримуватись нашого гасла: «Яким би складним не був Ваш випадок, ми Вам не відмовимо»!

Як центр працює під час війни?

keyboard_arrow_up