Вибираємо золотий ланцюжок: на що звертати увагу? (Новини компаній)

Вибираємо золотий ланцюжок: на що звертати увагу? (Новини компаній)

Золотий ланцюжок - це просте і досить універсальне прикраса.

Для багатьох цей аксесуар виконує ще й функцію амулета, особливо якщо він подарований близькою людиною. Ланцюжки використовуються як самостійно, так і разом з різними підвісками, кулонами. Їх носять поверх одягу - особливо вироби з великими ланками, а також під одяг, просто для себе, нікому не показуючи. Очевидно, що при такому розмаїтті немає якихось універсальних правил по вибору прикрас для всіх. Але все ж - перед тим як заглянути в магазин gold.ua/products/zolotye-cepi, врахуйте декілька моментів, які допоможуть визначитися з покупкою.

Перший ланцюжок - найбільш проста і універсальна

Якщо ви вибираєте якийсь ювелірну прикрасу в перший раз, починайте колекцію з простого, максимально універсального рішення, а потім вже доповнюйте її чимось незвичайним і нестандартним.

Жінкам, які люблять підвіски, рекомендується зупинитися на щільних, але не дуже товстих виробах, на які при необхідності вішається кулончик. Вибирайте щільне якірне або панцирне плетіння. У першому випадку мова про звичайні ланки, які чіпляються один за одного, але при цьому самі елементи не повинні бути тонкими, ажурними і повітряними. Панцирне плетіння більш щільне, воно нагадує щільно зібрані лусочки - елементи в таких ланцюжках тримаються дуже міцно

Довжина - параметр, який залежить від ваших образів

Розглядаючи різні ланцюжки на шию, подумайте, як ви будете носити прикрасу. Якщо під одягом - не беріть якісь довгі вироби, ви тільки переплатите за кількість матеріалу. Довжина на два-три пальці нижче основи шиї - це вже підходящий варіант. В крайньому випадку довжина може бути на рівні долоні від основи шиї - таке рішення значно довше, але все ще зберігає зручні параметри.

Якщо ви купуєте ланцюжок під прикрасу - наприклад, під хрестик - обов'язково заміряйте довжину деталі і врахуйте, як вона буде розташовуватися з урахуванням параметрів ланцюжка. Якщо ланцюжок золота, не забувайте і про те, що тонкі ланки не витримають важкий хрестик або кулончик - співвідносите масу двох виробів.

Біле або жовте золото

У каталозі інтернет-магазину Gold.ua, який забезпечує доставку прикрас по всій Україні, є варіанти на будь-який смак. Вибирайте колір золота з урахуванням інших деталей вашого образу:

  • металевих частин на годиннику;
  • інших прикрас: браслетів, сережок, перснів, печаток;
  • металевих деталей на сумках, аксесуарах.

Орієнтуйтеся на колір, який переважає. А якщо у вас все рішення різні, то простіше буде орієнтуватися на те, як виглядають годинник і інші вироби, які ви носите найчастіше.

Чи можна поєднувати ланцюжка з білого і жовтого золота

Ще якийсь час назад вважалося, що змішувати подібні матеріали - ознака нерозвиненого смаку. Але все швидко змінилося - і тепер метали різних кольорів ювеліри використовують навіть в одних прикрасах. Ніякої заборони на таке змішування немає - але якщо обрані різні кольори золота, використовуйте моделі ланцюжків з однаковим або дуже схожим плетінням, а також прикраси схожої довжини. Якісь параметри в такому поєднанні обов'язково гармоніюють, щоб все це виглядало стильно.

Вибирати і замовляти ланцюжка зручніше в інтернет-магазині Gold.ua. Перебуваючи вдома, ви підберете всі потрібні параметри, врахуєте кожну деталь, порівняйте ціни і точно не прогадаєте з вибором.

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up