Від гепатиту, цукрового діабету і ще 150 недуг подолян застрахують у ПриватБанку (Новини компаній)

Від гепатиту, цукрового діабету і ще 150 недуг подолян застрахують у ПриватБанку (Новини компаній)

ПриватБанк не лише кредитує подолян і допомагає здійснювати платежі, а й дбає про здоров’я своїх клієнтів. Програма “Страхування здоров'я” допоможе захистити подолян від фінансових витрат на лікування, а відтак і пришвидшити одужання.

“За програмою “Страхування здоров’я” додатковий захист можна отримати від 150 недуг, - розповідає Віталій Якубовський, керівник напрямку платежів Південно-Західного РУ ПриватБанку. - Під страховий випадок потрапляють хвороби систем кровообігу, дихання, травлення, чуття. У переліку є навіть ті, які не покриваються традиційними страховками - це цукровий діабет, вірусний гепатит, туберкульоз та онкозахворювання.

Захист отримують не лише дорослі, але й діти - такі традиційні дитячі хвороби, як вітрянка та краснуха, теж є в переліку програми. Сплачуючи мінімальну суму щомісячного платежу - усього 50 грн, батьки можуть розраховувати на фінансову допомогу в сумі 2000 гривень на лікування дитини”.

За умовами програми, розмір щомісячного платежу становить від 50 гривень і залежить від обраного варіанту страхування та віку страхувальника. Страхова сума - 50, 75 або 100 тисяч гривень.

Договір укладається терміном на 12 місяців як на дорослого віком до 69 років, так і на дитину від 1 року.

Щоб отримати гроші за страховкою, потрібно зателефонувати за номером 3700 і повідомити, що страховий випадок настав. Упродовж двох днів після завершення лікування необхідно залишити заявку (на сайті, через Інтернет-банк Приват24 або у будь-якому відділенні) та надати відповідні документи. Рішення про виплату коштів приймається впродовж одного дня.

Зауважимо, підключитися до програми “Страхування здоров’я” мають змогу не лише клієнти ПриватБанку. Оформити страховку подоляни можуть самостійно на сайті privatbank.ua.

А за додатковою інформацією щодо умов програми “Страхування здоров’я” можна звернутися до будь-якого відділення ПриватБанку на Хмельниччині.

 

на правах реклами

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up