Як навчають у Вінницькій ІТ-Академії (Новини компаній)

Як навчають у Вінницькій ІТ-Академії (Новини компаній)

Коли ти вже досяг бажаного результату - працюєш в ІТ і маєш все для гідного життя. Постає запитання: і що далі? Невже я просто працюватиму і більше нічого? Зазвичай люди, які досягли однієї мети - не зупиняються. Люди, які не зупиняються - це викладачі-практики Вінницької ІТ-Академії. 

В ІТ-Академії дуже крутий колектив. І це не просто слова - це факт. 

Круто, що наші викладачі є діючими фахівцями в ІТ-сфері, вони готують студентів до реального індустріального життя.

Круто, що наші викладачі не проводять начиток нудних лекцій - вони навчають студентів на практичних прикладах і передають власний досвід.  

Круто, що наші викладачі не змушують зубрити, бо знають, що це не дасть результату, а навчають розуміти, що ти робиш.

Круто що наші викладачі навчають не “на пальцях”, а на реальних проектах і в командах.

Круто, що наші викладачі вирощують командних гравців, а не одинаків.

Круто, що наші викладачі не ставлять себе вище студентів, адже вони розуміють, що ментор і студент - це тандем. 

Круто, що наші викладачі не “затянуті персони”, а різносторонні люди і вони цікаві як особистості.

Круто, що  викладачі-практики ІТА не кажуть “тебе цікавить, то напиши реферат”, а завжди відповідають на запитання, допомагають порадою і спрямовують в правильному напрямку.

Круто, що  наші викладачі вирощують студентів підготовлених до реального ІТ-життя.

Круто, що наші викладачі не вказують як думати, а навчають думати самостійно.

І це далеко не всі “крутості” викладання у Вінницькій ІТ-Академії. Наші викладачі - це творці та новатори ІТ-індустрії. Вони прагнуть розвивати і покращувати ІТ-сферу.  Крім того, ментори служать особистим прикладом для студентів та є справжніми носіями цінностей ІТ-Академії. Ми пишаємось, що команда викладачів Вінницької ІТ-Академії це справжній дружній колектив, який має на меті "виростити нове прогресивне покоління айтішників".
Якщо ти прагнеш змінити життя і навчатись у сильних менторів, які підкажуть, спрямують, обговорить з тобою різні підходи, рішення, тренди - реєструйся на навчання на будь-яку із спеціалізацій: програмування, ручне і автоматизоване тестування, веб-дизайн, проектний менеджмент. Наші викладачі-практики, гарантовано зроблять з тебе професіонала своєї справи і приведуть в ІТ-індустрію.

 Це твій шанс змінити своє життя!
 

Вінницька ІТ-Академія

https://ita.in.ua/

https://www.facebook.com/vinnytsia.itacademy

тел. 067-431-19-21

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:35 Великогабаритні автобуси замінять «маршрутки» у Хмельницькому 15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up