Як перевезти тіло померлого родича з Польщі (Новини компаній)

Як перевезти тіло померлого родича з Польщі (Новини компаній)
  • Скільки коштує перевезення померлого з Польщі в Україну?
  • Як привезти тіло померлого родича з Польщі?
  • Як зустріти тіло та організувати гідний похорон на Батьківщині?

На всі ці питання нададуть відповіді співробітники компанії «Funeralia - Міжнародні ритуальні послуги Олега Мілінського», яка вже багато років займається перевезеннями померлих з-за кордону, і, зокрема, з Польщі.

Компанія «Funeralia - Міжнародні ритуальні послуги Олега Мілінського» надає повний перелік міжнародних ритуальних послуг та може привезти труну з Польщі в Україну, Росію, Білорусь, Молдову тощо.

Європейська резиденція компанії гарантує оперативність та легальність надання ритуальних послуг в Польщі та на території всього Європейського Союзу.

У випадках смерті застрахованої особи - компанія «Funeralia» зробить перевезення тіла померлого безкоштовно для родичів.

Якщо українець загинув в результаті ДТП в Польщі - засновник компанії «Funeralia» Олег Мілінський надасть повну юридичну та консульську допомогу близьким та родичам загиблого.

Телефон ритуальної допомоги українцям (097) 149-87-85 працює цілодобово.

В разі потреби надання ритуальних послуг в Польщі - а саме, кремація, бальзамування, поховання в Польщі - звертайтесь до нашого похоронного бюро в Варшаві.

Компанії «Funeralia»  надасть допомогу з перевезення тіла померлого з будь-якого міста Польщі в будь-яке місто України.

Звернувшись до професіоналів, Ви отримаєте повне сприяння в оформленні необхідних документів для перевезення померлих та вирішенні консульських та митних формальностей.

 

Контактна інформація компанії «Funeralia - Міжнародні ритуальні послуги Олега Мілінського»:
+48 51 312-36-78 - Польща, місто Варшава, ul.Chmielna, 132/134
+38 097 149-87-85 - Україна, місто Хмельницький, вул. Толстого, 7

 

 

на правах реклами

keyboard_arrow_up