Як правильно обрати ковдру: 5 важливих порад (Новини компаній)

Як правильно обрати ковдру: 5 важливих порад (Новини компаній)

Для комфортного та здорового сну потрібно правильно обрати декілька предметів: ліжко, подушку, постільну білизну, ковдру. Від якості цієї продукції часто залежить самопочуття та настрій людини. При покупці ковдри треба дотримуватись 5 простих порад.

Порада №1 - звертайте увагу на наповнювач виробу. Саме тут знайдеться ковдра на будь-який смак. Виробники пропонують моделі з натуральними (пух, шовк, бамбукове волокно) та штучними (синтепон, поліестер) наповнювачами. 

Правильно обрати наповнювач достатньо важко. Треба обов’язково враховувати особливості свого організму, а також схильність до виникнення алергії. Кожен із матеріалів має індивідуальні характеристики, великі переваги та маленькі недоліки. Наприклад, пух відрізняється від інших наповнювачів легкістю. Шерсть дуже добре утримує тепло, але вона підходить не всім людям. Синтетичні наповнювачі створюють комфортні умови для сну, не викликають алергії. 

Порада №2 - дивіться на розміри ковдри. В асортименті магазинів є півтораспальні та двоспальні моделі. Півтораспальні предмети можуть мати розміри 155 х 215 см, 150 х 200 см. Можна придбати двоспальні вироби, розміри яких складають 172 х 205 см, 195 х 215 см. Для великого ліжка ідеально підійде модель "євро" розміру. Вона може мати 200 х 220 см чи навіть 220 х 240 см.

Перед покупкою виробу обов’язково потрібно виміряти габарити ліжка. Це допоможе уникнути багатьох непорозумінь.

Порада №3 - сезонність ковдри має значення. Часто покупці вибирають продукцію тільки за зовнішнім виглядом, за розмірами. Потрібно звертати увагу також на те, для якого сезону підходить конкретна модель. Сучасні виробники пропонують різні варіанти продукції. Достатньо теплими вважаються моделі, які наповнені натуральним чи штучним пухом, шерстю, деякими синтетичними матеріалами. Вони ідеально підходять для використання взимку.

Для теплої пори року краще придбати легкий виріб. Він може бути наповнений бамбуковим волокном чи волокном віскози. Такі моделі характеризуються хорошими гігроскопічними властивостями, забезпечують максимальну циркуляцію повітря.

Стандартні ковдри підходять для будь-якої пори року, мають оптимальні характеристики. Такі вироби наповнені антиалергенним волокном, мікрофіброю та іншими матеріалами. 

Порада №4 - звертайте увагу на етикетку. Добросовісні виробники завжди пишуть максимум корисної інформації. На етикетці мають бути вказані такі параметри:

• розміри виробу;

• склад наповнювача;

• тканина, з якої виготовлений чохол:

• особливості догляду та чистки.

Порада №5 - дивіться на зовнішній вигляд ковдри. Акуратні шви, рівномірний колір, відсутність неприємного запаху - все це підтверджує високу якість виробу. Така модель не буде деформуватися, прослужить не один сезон. 

Якісна ковдра не може коштувати дуже дешево, адже для її виробництва мають бути використані найкращі матеріали. Це також потрібно враховувати при виборі тієї чи іншої моделі. Покупки краще робити в надійних інтернет-магазинах, щоб зекономити дорогоцінний час та гроші. Сучасні виробники пропонують широкий асортимент продукції за доступними цінами, тому обрати конкретну модель не так вже й складно.

 

на правах реклами

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up