Заради дива: клієнти ПриватБанку готують подарунки важкохворим дітям (Новини компаній)

Заради дива: клієнти ПриватБанку готують подарунки важкохворим дітям  (Новини компаній)

Понад 3 000 дітей будуть змушені зустрічати Новий рік у стінах медичних установ. Це тяжкохворі діти, діти з віддалених куточків України та вихованці дитячих будинків.

Акція ПриватБанку та Mastercard ”Звичайне диво” покликана зібрати кошти на новорічні привітання цих діток, а також на  закупівлю ліків та медичного обладнання для дитячих лікарень. Зареєструвавшись в акції, клієнти просто роблять покупки із карток ПриватБанку, а з кожної транзакції 1 гривня перераховується  на благодійність. Також до кожної благодійної гривні ще по одній додає ПриватБанк та Mastercard.

Акція триває до 31 грудня, а вже 1 січня маленьких пацієнтів вітатимуть в обласних лікарнях подарунками. Діти не просто отримають подарунки (а вони дійсно чудові), а й поринуть в атмосферу свята разом із веселими аніматорами: конкурси, розваги та сміх безперечно здатні зігріти в лікарняних стінах. Вже зараз на складах банку на маленьких власників чекає понад тонна подарунків, а в рамках акції обладнання направлено в дитячі медзаклади різних куточків України.

“Акція проводиться 3 роки поспіль, і вона, безперечно, найзворушливіша та найтепліша, - розказала Анна Павлова, директор благодійного фонду ПриватБанку “Допомагати просто!”. -  Минулого року в акції зібрали 1 мільйон і 12 тисяч гривень(!) і додатково ПриватБанк перерахував майже 2,6 млн грн власних коштів для придбання медичного обладнання для всіх дитячих обласних лікарень України, яке було вручене перед Новим роком. Цьогоріч сподіваємося на ще більший результат, приємно, що до акції долучається величезна кількість клієнтів. Кожному з них - подяка за добро. Вірте в дива та творіть їх!”

Минулого року подарунки отримали маленькі пацiєнти дитячих медзакладів з різних куточків України, в тому числі й Хмельницької, Чернівецької, Рівненської та Волинської обласних дитячих клінічних лікарень.

Нагадаємо, учасниками акції можуть стати клієнти – власники будь-якої картки ПриватБанку, відкритої в гривні. Для участі в акції потрібно обов’язково пройти реєстрацію за своїм фінансовим номером телефону.

Загалом збір коштів на благодійність проходить постійно. Це можна зробити через термінал, банкомат, через Приват24 або на сайті Благодійного фонду. Всі внески та витрати прозорі, звіт за витратами можна бачити на сайті фонду. Основними напрямками благодійності були та залишаються допомога важкохворим дітям, дитячим будинкам, бійцям, пораненим в АТО/ООС та захисникам на фронті.

Реєструйтеся в акції. Разом творити добро - просто!

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:37 Посмертна донорка з Шепетівки врятувала життя чотирьом людям photo_camera 12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up