Життєва позиція: День медика з приємними подарунками та ще одним оновленим відділенням від Сергія Лабазюка

Життєва позиція: День медика з приємними подарунками та ще одним оновленим відділенням від Сергія Лабазюка

3 місяці роботи та 350 тисяч гривень. У Волочиській районній центральній лікарні, напередодні відзначення Дня медика відкрили повністю оновлене відділення патологій вагітних.

Головний лікар Віктор Чубар зазначає, кошти на усі роботи надав благодійний фонд народного депутата Сергія Лабазюка «Ми поруч».

«Без Сергія Петровича та його благодійного фонду «Ми поруч», ми б не змогли провести таку роботи. Сьогодні у цьому відділені повністю оновлений загальний коридор, мала операційна, оглядова та перев’язочна. Усі кошти надав наш народний депутат. Тож на нашому спільному рахунку вже третє відділення», - зазначив під час відкриття головний лікар Волочиської ЦРЛ Віктор Чубар.

Аби оцінити масштаби роботи, що  там були проведені на захід завітали виконуючий обов’язки  першого заступника голови ОДА Олег Гуменній, районні та керівники об’єднаних громад.

Народний депутат спільно з головою благодійного фонду «Ми поруч» Віолетою Лабазюк, урочисто перерізали символічну стрічку, та побажали усім процвітання та подальших звершень.

«Для нас вже стало доброю традицією напередодні Дня медичного працівника відкривати оновлені відділення. Приємно, що до такої роботи з особливим підходом ставиться і ваш головний лікар Віктор Чубар. Знаю, у нього вже є нові плани для подальшого розвитку та вдосконалення лікарні. То ж як кажуть, далі буде», - зазначив народний депутат Сергій Лабазюк.

«Мені дуже приємно сьогодні бачити результати  нашої спільної роботи. Бажаю, щоб на цьому розвиток та вдосконалення нашої лікарні не звершувалось. Професійних досягнень, здоров’я та вдячних пацієнтів», - сказала голова благодійного фонду «Ми поруч» Віолета Лабазюк.

Після відкриття відділення усі присутні попрямували на районні урочистості з нагоди Дня медика. Там народний депутат привітав представників охорони здоров’я, вручив грамоти, цінні подарунки та коштовні сертифікати для ЦПМСД, ЦРЛ та інших структурних підрозділів.

Окрім Волочиського вітальні слова від народного депутата звучали у обласному центрі та Хмельницькому районі. Там помічники побували на загальноміських урочистостях, привітали медиків з Поліклініки № 2, амбулаторії , що в мікрорайоні Лезневе та Озерна, у Хмельницькому обласному госпіталі ветеранів війни, Чорноострівській та районній лікарнях. Від Сергія Петровича  були вручені подяки та нагородження близько 30 медиків.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up