Життєва позиція: Талановиті діти у Хмельницькому виборюють путівку в Сан-Ремо

Життєва позиція: Талановиті діти у Хмельницькому виборюють путівку в Сан-Ремо

Співочі таланти з Хмельницької області змагаються за Гран-прі конкурсу творчості «Яскраві діти України». Переможець, якого обере зіркове журі, поїде на національний фінал і зможе представити Україну на світовому фестивалі «Sanremo Juniors-2018»

Конкурс дитячої творчості «Яскраві діти України» завітав у Хмельницький. Він зібрав 30 співочих талантів з міст і районів області. Протягом трьох днів вони змагаються за Гран-прі обласного етапу конкурсу. Його визначатиме зіркове журі:

  • Сергій Лабазюк – організатор дитячого конкурсу в Хмельницькій області «Яскраві діти України», народний депутат України;
  • Тарас Петриненко – Народний артист України, заслужений діяч мистецтв України,
  • співак, поет, композитор;
  • Юрій Рибчинський – український поет, драматург, сценарист, народний артист
  • України;
  • Руслан Квінта – Український музичний продюсер, співак, композитор
  • Марина Одольська – українська співачка, Заслужена артистка України, композитор та поетеса;
  • Гусейн Абдуллаєв - азербайджанський співак, актор музичного театру.

Конкурс в Хмельницькому розпочався 28 серпня. Три дні учасники готуються до виступу на гала-концерті. Для багатьох дітей участь в конкурсі такого рівня є першим. Тому допомагають готуватися до фінального виступу їм досвідчені артисти. Серед них вокальний тренер телепроектів «Голос країни», «Голос діти»», «Євробачення» і багатьох інших Ріма Шаповалова.

 - Ми постійно підтримуємо талановитих дітей та допомагаємо їхньому розвитку. Дізнавшись про такий конкурс наша команда не могла залишитися осторонь, адже бачили як проходить цей конкурс у інших областях зрозуміли – це стане додатковим поштовхом до розвитку нашої юні? - зазначив Сергій Лабазюк. - Приємно, що в команді громадської організації «Яскраві діти України» працюють професіонали, які допоможуть нашим дітям подолати нові вершини. Сподіваюсь для вас, наші шанові учасники це стане досвідом, який обов’язково принесе результати в майбутньому.

Аби діти не перевтомилися від постійних тренувань і відволіклися, їх разом із батьками вирішили повезти в Меджибіж. Для них це буде безкоштовно. Все фінансує благодійний фонд Сергія Лабазюка «Ми поруч», за підтримки якого проходить конкурс. Засновники та організатори конкурсу - творче об’єднання «Bright Children of Ukraine» та Хмельницька обласна державна адміністрація.

Усі дітки майже в один голос висловлюють захоплення від здобутого досвіду й з нетерпінням готуються до гала-концерту, який розпочнеться о 15:00 в суботу, 30 вересня. Він пройде в театрі імені Старицького. Вхід вільний.

На правах реклами.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up