Хмельничани збирають підписи проти війни

Хмельничани збирають підписи проти війни
У неділю, 9 лютого на майдані Незалежності хмельничани збирають підписи до фракції "Свобода" у Верховній Раді для того, щоб ініціювати питання про введення миротворчих сил на територію України з метою запобігання збройному конфлікту.

На площі зібралося близько двох сотень людей. Вони активно ставлять підписи під зверненням.

На площі також стоїть молитовний намет "Молимось за Україну". У ньому люди у жилетках роздають листівки з текстом молитви за Україну, псалмів та молитви "Отче наш".

-Мене звуть Олексій Вальковець, я координатор цієї молитовної палатки,- розповідає чоловік. - Коли ми побачили, що зараз робиться на Україні, що є зовнішній вплив, люди наповнені гнівом, наповнені агресією і ми, як представники духовенства, повинні сказати людям що є вихід це молитва. Молитва завжди спасала країну, вона спасла наш народ на Майдані і вона продовжує спасати. Тому п’ять євангельських церков запропонували ідею молитовної палатки . Тобто ми запрошуємо людей будь якої конфесії, щоб вони прийшли і помолилися за Україну. Це не Богослужіння, ми не розказуємо навіть з якої ми церкви, ми говоримо лише що ми віруючі. І я вірю що ця єдність в молитві за Україну вона може принести нашій землі чудо, ми можемо дати нашій країні надію. Роздаються листівочки з молитвою за Україну та слова із Святого письма для духовної підтримки. 

Відео дня
> На майдані Незалежності встановили також банер з написом "Правий сектор". Біля нього стоїть скринька, у яку збирають кошти на діяльність "Правого сектору" у Хмельницькому.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Зрозуміло що це роблять заради піару. Піаряться на усіх подіях. Тільки свободівці приліпили загиблим героям членство чи прихільнисть до своєї партії. Якщо це не піар,(до того гадський) то що?
  • Anonymous

    каждую возможность используют свободовцы для пиара.
  • Anonymous

    одні збирають підписи, інші гроші на діяльність організації, співають шевченківських пісень а дехто просто молиться, - який сьогодні різносторонній майдан. Але всіх обєднує одне- всі хочуть миру!
  • Anonymous

    Пока тут собирают подписи, в Севастополе люди уже переоформляют документы на российские и пенсии. Все уже решено. Проморгали крым, что дальше?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up