З хмельницької ради Майдану можуть вигнати політиків (ВІДЕО)

З хмельницької ради  Майдану можуть вигнати політиків (ВІДЕО)
Хмельничани вирішили переобрати раду ГО "Майдан". На думку «майданівців», до її складу мають входити представники усіх верств населення, але ці люди мають бути непартійними.

У хмельничан виникли питання   щодо керівного ядра «Майдану», адже  співголови ради, які очолюють об'єднання, -  нардепи та партійці. Це нардеп-ударівець Олександр Корнійчук, нардеп-свободівець Ігор Сабій та  голова Хмельницької обласної «Батьківщина» Валерій Лесков.

Невдоволення громадськості кадровими питаннями вилилося у пропозицію переобрати раду   «Майдан».  Люди хочуть, аби в їхньому новоутворенні не було політиків, а були  активні громадяни, молоді спеціалісти.

-   Нам потрібно деполітизувати раду Майдан, бо там, де політики згоди ніякої немає, - каже активіст Денис Цапенко. - Рада Майдану сама  по собі організовувалася не, як політичний орган, а як орган, що представляє інтереси людей, громади. Ті політики, які вважають себе дійсно патріотами України, які дійсно переживають за народ України, повинні вийти зі складу ради.  

Відео дня
>

Деякі члени ради Майдану підтримали ідею. Але проголосувати за те, щоб зі складу ради вивести політиків не змогли, адже із 47 її членів на засідання з’явилося лише 12. Не було також і Валерія Лєскова, якого ще два тижні тому хмельничанам  пропонували, як кандидатуру на посаду  губернатора. За словами речника ради Майдану Олексія Голеншина, Валерій Лєсков наразі знаходиться у Києві.

 Нагадаємо, 2 березня під час Народного віча більшість мітингуючих висловила підтримку кандидатури на посаду голови облдержадміністрації  Валерія Лескова. Втім, 12 березня наказом Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова  полковник міліції Олександр Розізнаний призначений начальником управління Міністерства внутрішніх справ України в Хмельницькій області.

-   Ті люди, які більше 3 раз не були присутні на засіданні, пропоную виключити. І розглянути пропозиції тих, хто бажає вступити в раду Майдану, - заявила представник нардепа від «УДАРу», співголови ради Майдану у Хмельницькому Олександра Корнійчука Леся Стебло.   

Також на засіданні ради прийняли рішення  із п’яти непартійних активістів створити спеціальну комісію від громадськості, яка займатиметься люстрацією усіх кандидатів.   

Засідання ради проходять  щосереди та щоп’ятниці о 17:00, а щонеділі – о 10 годині ранку.

Коментарі (10)
  • Anonymous

    Тимошенко сприяє подоланню загальної кризи, і налагодженню тісного співробітництва з європейськими країнами. Зачекайте не все відразу.
  • Anonymous

    Краще гони усю опозицію з країни до Польщі, чи куди там ще. Куда оппозиционер Пашинский увез натовскую снайперскую винтовку с глушителем? http://www.youtube.com/watch?v=upcXMwI2Uxs \ _________________________________________________ Экс-глава СБУ назвал тех, кто получил прибыль от бойни на Майдане - Откуда снайперы?"Выстрелы пошли со здания филармонии. За это здание отвечал комендант Майдана Парубий, — поясняет экс-глава Службы безопасности Украины.— В данном здании руководил Парубий. С этого здания работали снайперы и работали люди с автоматического оружия 20 числа. Они поддержали силовую атаку на сотрудников МВД, которые были уже деморализованы и уже, по сути, бежали, так как их выбивали как в тире, они бежали в панике. Их преследовали вооруженные люди, вооруженные по разному. В этот момент начался огонь по тем лицам, которые атаковали сотрудников МВД, и начались у них потери. И это все происходило со здания филармонии. Когда первая волна отстрелов закончилась, многие зафиксировали выход из этого здания 20 человек — хорошо одетых, специально одетых, были саквояжи, для переноски снайперских винтовок, были автоматы АКМ с оптическими прицелами. Это тоже видели. И самое интересное, что это видели не только наши оперативные сотрудники, но и представители Майдана — представители "Свободы", "Правого сектора", "Батькивщины", УДАРа".Снайперы, по словам Якименко, разделились на две группы по десять человек. Одну из них СБУ потеряла из виду. Другая заняла позиции в гостинице "Украина". Убийства продолжились. Но кто стрелял?"Когда отстрел происходил более медленно, но выстрелы происходили, ко мне было обращение "Правого сектора" и "Свободы" с просьбой использовать группу "Альфа" для очистки этих зданий, для зачистки от снайперов", — рассказывает Александр Якименко.- К вам обратились? "Да. "Правый сектор" и "Свобода", — подтверждает экс-глава СБУ.То есть, исходя из слов генерала, ни Ярош, ни Тягнибок о снайперах не знали. Или звонками в СБУ пытались обеспечить себе алиби. В любом случае выходили убийцы из логова коменданта Майдана Парубия — сейчас он секретарь Совета безопасности Украины в кабинете Турчинова-Яценюка. "Альфу" для борьбы со снайперами Парубий не звал. ••• http://www.youtube.com/watch?v=vkTv-F2J1oA \
  • Anonymous

    не кацапам не место в украина, а тимошенкам, турчиновым и яценюкам
  • Anonymous

    Люди, щось Вас історія нічому не вчить. Зрозумійте, що те, що зараз відбувається на Вкраїні (Шевченко писав саме - "на Вкраїні") якраз і є логічним наслідком і продовженням наших "майданів" (науково - "охлократії"), які "творяться" з кінця 80-их років. Це і територіальні втрати, і зобожіння основної маси населення, і поява олігархів ...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up