У Хмельницькому не вистачає працівників: які вакансії та зарплати

У Хмельницькому не вистачає працівників: які вакансії та зарплати
  • Містянам пропонують 210 вакансій.
  • Найбільше потрібні швачки, поліцейські, машиністи та продавці.

На підприємствах та установах Хмельницького є 120 вакансії на 210 посад. Актуальний перелік оновив міський центр зайнятості сьогодні, 27 червня. 

Шукають слюсарів на різні види робіт, продавців, поліцейських у СІЗО, машиністів, інженерів, електриків, водіїв, менеджерів. 

Найбільша потреба в швачках. Для них знову є 45 вакансій. Не вистачає охоронців, електрогазозварників, кухарів. Шукають викладача польської та кількох начальників відділів. Є вакансії для пекаря, токаря та фрезерувальника. 

Відео дня

Заробітна плата коливається від 6500 до 18220 гривень. Всюди зазначено роботодавця, назву посади, зарплату, завдання та обов’язки, телефон для довідок та кількість вакантних місць. 

Нагадаємо, міські комунальні служби також шукають працівників. Які посади вакантні та яку зарплатню пропонують можна переглянути у списку:

Читайте також:

Коментарі (14)
  • Ирина Косметико

    Чого нема вакансій на гарні роботи з гарними зп? )))) а потім жаліються що люди виїзжають
  • Читач50

    Завжди було так, хто хотів той заробляв, а хто хотів на шару то надходив сотню причин. Робота завжди була і є але це для бажаючи працювати, а не слухати що говорят дві сосідки, тим більше мужчина і тим більше під час війни.

    Богдан Хмель reply Читач50

    Що ти мелеш? На рабство висять вакансії, а робота - тільки по знайомству!
  • Валентина Цісар

    Люди всі будьте людьми, тому що на цій планеті ми шліфуємо свої душі, і чомусь ця війна це оказується наша карма, чомусь на самій кращій землі люди голодують, вмирають, а тепер нас просто стирають з лиця землі як націю, спочатку нас винудили виїжджати, заробляти гроші десь в Москві, десь в Польщі, чому, тому що люди не за державу, зараз дійсно, хто хоче платить, хто ні, війна
  • Вас Пав

    Роботодавці в більшості використовують війну, неможливість виїзду з країни і бідність народу, щоб знижувати зарплати. Вибору ж нема. Кидають свій же народ.

keyboard_arrow_up