Комуналка, пенсії та земля: Олег Ляшко вислухав проблеми хмельничан (прес-служба Радикальної партії Олега Ляшка)

Комуналка, пенсії та земля: Олег Ляшко вислухав проблеми хмельничан (прес-служба Радикальної партії Олега Ляшка)

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко прибув з черговим візитом на Хмельниччину. Цього разу він побував на Славутчині. Він вислухав їхні проблеми та пообіцяв докласти всі зусилля для їх вирішення.

У Славутському районі на Хмельниччині побував лідер Радикальної партії Олег Ляшко. Народний депутат зустрічався з мешканцями району та обговорював з ними найболючіші питання. Також він розповів людям про передвиборчу програму, з якою його партія буде боротися за перемогу на парламентських виборах. У бюлетені, який отримає кожен українець 21 липня, Радикальна партія матиме номер 16.

Першим пунктом візиту політика було місто Славута. Там Олег Ляшко зустрівся з виборцями. Cотні мешканців міста прийшли поділитися наболілим. Скаржилися славутчани на різноманітні проблеми: комунальні тарифи, пенсії, медицину, ціни на харчі. Своєю болючою історією поділилася Надія Мартинівна. Жінка розповіла, що свого часу пропрацювала у колгоспі аж 44 роки. Але внесків у неї не було, тому зараз вона має мінімальну пенсію — 1500 гривень. Тоді як за комуналку має платити космічні суми — лише за опалення їй нараховують 3500 гривень. При цьому жінка не має субсидії, адже у її помешканні прописаний син.

Олег Ляшко знає про проблеми простих українців, і має шлях вирішення кожної з них. Лідер Радикальної партії вказав, що при визначенні розміру пенсії потрібно враховувати не тільки страхові внески, а й страховий стаж. А жінкам потрібно дати можливість виходити на пенсію у 55 років. Політик запевнив, що домагатиметься зниження ціни на газ. Також Олег Ляшко боротиметься за скасування порядку призначення субсидій. Саме через нього Надії Мартинівні не призначають субсидію, бо у неї прописаний її син. Лідер Радикальної партії як ніхто інший розуміє турботи українців. Політик спілкується з мешканцями всіх куточків України, і зазначає, що їх об’єднують однакові проблеми.

Тривала зустріч близько години. За цей час славутчани поділилися своїми найболючішими проблемами. Люди впевнилися, що в Україні є лідер, який здатен їм допомогти. Учасники зустрічі брали в Олега Ляшка автографи та фотографувалися з ним. Після цього лідер Радикальної партії вирушив на базар Славути. Там він спілкувався з продавцями та покупцями, уважно вислуховував їхні турботи.

На базарі він завітав до молочного павільйону, де славутчани торгують молочною продукцією зі своїх господарств. Ні для кого не секрет, що займатися «молочною» справою українцям зараз важко. Молоко у фермерів купують за неймовірно низькими цінами, у магазинах чимало продуктів з рослинними оліями, а держава залишила селян сам на сам зі своїми проблемами.

Олег Ляшко рішуче засуджує ініціативу Володимира Зеленського дозволити продаж землі сільськогосподарського призначення. Лідер Радикальної партії говорить, що це знищить українські господарства, а українці залишаться без натуральних вітчизняних продуктів, зокрема й молочних.

— Я за те, щоб кожен з вас отримав 5000 тисяч гривень дотації на корову. Крім того, потрібно заборонити продаж пальмової олії, щоб продавали натуральні молочні продукти, встановити мінімальну ціну на молоко. Не ота копійчана, яка сьогодні менша води, а нормальна ціна на молоко. І державні дотації, підтримка сільгоспвиробникам. Повернути корову в село. Щоб менше свиней при владі, і більше корів на селі, — сказав лідер Радикальної партії.

Після Славути Олег Ляшко завітав до села Берездів, що у Славутському районі. Там він також зустрівся з місцевими мешканцями, аби вислухати їхні проблеми та розповісти про шляхи їхнього вирішенні. Окремо лідер Радикальної партії наголосив на недопустимості продажу іноземцям найціннішого багатства України — землі.

— У нас попереду парламентські вибори. Я хочу, щоб ви розуміли: парламентські вибори — це бій за землю. Зеленський вже розказав, що вони збираються продавати землю іноземцям. Продаж землі іноземцям — це добити село. Це означає, що не буде ні корови, ні людей, ні роботи, нічого. Тому ми категорично проти продажу землі іноземцям, — сказав Олег Ляшко.

Політик зазначив, що громадяни інших країн зовсім не зацікавлені у розвитку українського сільського господарства та підтримці села. Замість продажу землі потрібно дозволити безкоштовно переоформляти паї батьків на своїх дітей. Зараз для цього потрібно заплатити 15 тисяч гривень.

Олег Ляшко також звернув увагу на працівників колгоспів, які мають великий трудовий стаж та низьку пенсію.

— Сьогодні людина, яка все життя пропрацювала в селі, отримує копійчану пенсію. Тому що на трудодні працювали, за мішок дерті працювали, і немає пенсії. Я підготував зміни до пенсійного закону, і в наступному парламенті зроблю все, щоб їх прийняти. Щоб пенсії колишнім колгоспникам залежали не тільки від пенсійних внесків, а й від стажу роботи. Тому що тоді у селі не було ніяких зарплат. За кожен рік трудового стажу колишнім колгоспникам потрібно нараховувати 1% до пенсії. А мінімальна пенсія для них має становити 4 тисячі гривень, — сказав Олег Ляшко.

Після спілкування з виборцями Олег Ляшко зустрівся з парою молодят, які саме одружилися. Лідер Радикальної партії побажав Світлані та Олексію щасливих років подружнього життя. Також він пообіцяв докласти до цього всі свої зусилля. Також політик подарував молодятам цукерки, рушник та коровай. А також пообіцяв на державному рівні посприяти покращенню життя молоді. Лідер Радикальної партії боротиметься за впровадження пільгових кредитів під 3% річних для забезпечення молоді доступним житлом. Також Олег Ляшко наголосив на необхідності забезпечення молоді робочими місцями, аби їм не доводилося виїдждати за кордон у пошуках кращої долі.

На завершення зустрічі Олег Валерійович щиро подякував хмельничанам за чудову зустріч та гарну підтримку на минулих президентських виборах. Лідер Радикальної партії попросив підтримати свою команду на парламентських виборах. Адже це боротьба не за місце у Верховній Раді, а за українську землю.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:35 Великогабаритні автобуси замінять «маршрутки» у Хмельницькому 15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up