Сергій Лабазюк: Настав час команди професіоналів (пресслужба партії "За Майбутнє")

Сергій Лабазюк: Настав час команди професіоналів (пресслужба партії "За Майбутнє")

Форум прихильників партії «ЗА МАЙБУТНЄ», який відбувся в Кам’янці-Подільському, засвідчив зростаючу популярність молодої політичної сили. Професіонали усіх галузей – сільського господарства, охорони здоров’я, освіти, культури, інших об’єднуються в єдину команду, аби свої знання, сили, досвід реалізовувати на користь громад, на користь свого краю. 

Лідер партії «ЗА МАЙБУТНЄ» ХМЕЛЬНИЧЧИНА, народний депутат України Сергій Лабазюк акцентував увагу на тому, що це – надійна команда з представників різних політичних сил, які поділяють ідеологію партії та мають спільні цілі. 

«Пора брати владу в свої руки і будувати Україну для українців, будувати ту державу, в якій справді майбутнє наших людей буде світлим. В якій будуть цінувати історію, цінувати все, що зробили для нас наші батьки. Сьогодні ми маємо дотримуватися економічного патріотизму і прагматизму», - наголосив Сергій Лабазюк.

Він переконаний, що представники партії «ЗА МАЙБУТНЄ» в обласній, районних радах, територіальних громадах працюватимуть ефективно та зможуть навести порядок в усіх життєво важливих напрямах, адже партія об’єднала справжніх професіоналів.

На Кам’янеччині її команду представляють знані люди, з багатими трудовими, науковими досягненнями, які вміють розв’язувати найскладніші проблеми. 

«Команда «ЗА МАЙБУТНЄ» - це найуспішніше об’єднання для Хмельниччини. Вона має всі шанси взяти абсолютну більшість в обласній, районних радах, в ОТГ, - переконаний один з лідерів партії Віктор Бондар. – Ця команда прийшла змінювати раніш встановлені правила, за якими пріоритети надаються іноземним виробникам, за якими надмірний податковий тиск змушує згортатися малий і середній бізнес. Єдність наших поглядів, рішень, дій стане важливим сигналом «нагору», що не можна йти вперед за старим сценарієм».

У кожному кроці треба опиратися на професіоналізм та патріотизм, переконаний Сергій Іващук, керівник фракції Аграрної партії України Хмельницької обласної ради, співголова партії «ЗА МАЙБУТНЄ» ХМЕЛЬНИЧЧИНА. Він вважає, що лише такі люди і зможуть забезпечити майбутнє, про яке мріємо. 
«Депутатська група «Партія «ЗА МАЙБУТНЄ» захищала українську землю і аграрії - в цій команді, - сказав Сергій Іващук. - Ми хочемо також дбати і про розвиток медицини, і втілювати освітню реформу, і відстоювати здобутки децентралізації – кожен на своєму рівні. Лише так зможемо забезпечити майбутнє рідної землі, рідної країни».

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up