Точка зору: ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК вже сьогодні готовий витягнути Україну з кризи

Точка зору: ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК вже сьогодні готовий витягнути Україну з кризи
v4asno.com

За 2014-2015 роки ми втратили 16% своєї економіки і це прямий білет у клуб найбідніших країн світу. Скорочується промислове виробництво та експорт, ціни ростуть на очах, люди ж тим часом втрачають роботу. 

Такі проблеми болять активістам ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ, вони постійно порушують питання стосовно цього на різних рівнях. Маючи чіткий план дій відновлення країни, політична сила не може спокійно спостерігати, як людей все далі заганяють за межу бідності.  Голова ОП Хмельницької області Сергій Пономарьов каже: «Нині далеко не в останню чергу громадам болить питання підвищення тарифів. За два з половиною роки газ для населення здорожчав більш як у вісім разів, тепло - у чотири з половиною, електроенергія - у три рази, і це ще не межа. Вже у листопаді за однокімнатну квартиру доведеться сплатити понад півтори тисячі  гривень, і ця сума перевищує прожитковий мінімум у нашій країні». Сергій Пономарьов вважає, що люди змушені розплачуватися за неправильну зовнішню та внутрішню політику нинішньої влади і тільки ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК має великий досвід та реальні можливості відновлення промисловості.

Затягувати з вирішенням проблем немає як, на сьогодні рівень безробіття досяг критичної межі. Особливо важка ситуація для жінок, людей старшого віку та молоді. Люди елементарно не бажають жити в Україні і прагнуть виїхати за кордон у пошуках кращого життя. Якщо ще рік тому бажання емігрувати було у 57% українців, то нині цей показник уже 65%. Українці не перестали любити свою країну, просто умови, які для них створили, нереальні навіть для існування. Голова ОП Хмельницької області Сергій Пономарьов переконаний - якщо відновити роботу підприємств і створити робочі місця, люди повернуться на батьківщину і працюватимуть на розвиток своєї економіки, а не іноземної.

ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК розробив та опублікував програму виходу з кризи, яка передбачає комплексний план відновлення економіки. В першу чергу необхідно терміново внести зміни в бюджет 2016 року, у яких передбачити підтримку регіонального розвитку та стимуляцію промисловості. Далі - податкова реформа, відновлення експорту, підтримка малого та середнього бізнесу, запуск  уже існуючих і відкриття нових виробництв. Аби це стало реально, ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК і його голова у Хмельницькій області Сергій Пономарьов вимагає проведення дострокових виборів у ВР. На зміну нинішній  владі  мають прийти професіонали, які терміново візьмуться за справу. Після встановлення миру і завершення бойових дій політична сила планує покращити бізнес-клімат, стабілізувати гривню та вирішити інші важливі питання. Реалізація плану ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ дозволить відновити економіку. Мільйони людей отримають роботу і достойну зарплатню. 

політика

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up