Верховній Раді – нове обличчя: Вячеслав Неволько вивчав проблеми хмельничан у міському транспорті (прес служба Неволько В'ячеслава)

Верховній Раді – нове обличчя: Вячеслав Неволько вивчав проблеми хмельничан у
міському транспорті (прес служба Неволько В'ячеслава)

Громадський діяч, меценат, науковець та політик, а тепер ще й кандидат у народні депутати по виборчому округу №187 Вячеслав Неволько чекає на тролейбус у центрі Хмельницького. Заходить, розраховується та заводить бесіду. Має бажання відчути на собі та й розпитати містян віч-на-віч, наскільки зручним є громадський транспорт.

Пані кондуктор, Просков’я Золотарьова, продає квитки пасажирам уже 21-й рік. За цей час каже – жодного депутата, жодного кандидата. Від Вячеслава Неволька – лише приємне враження.

«Я надіюся, що саме такий депутат щось будуть міняти, якщо він йде до народу, слухає народ», - переконана Просков’я Золотарьова.

«Це мій стиль роботи. Я хочу чути і знати позицію і думку людей» , - наголошує кандидат у депутати Вячеслав Неволько.

Він готовий ламати заіржавілу систему та має власне бачення вирішення базових проблем – як в країні загалом, так і у Хмельницькому зокрема. Щодо громадського транспорту, - наводить приклад європейських країн. Там приватних перевізників практично немає. Це саме підтверджують і пересічні хмельничани, адже ні для кого не секрет, що приватний перевізник із скреготом зубів і те не завжди візьме пільговика.

«Комунальний транспорт – це поповнення міського бюджету. А приватний перевізник всі прибутки кладе собі у кишеню, - каже пенсіонерка Ніна Броніславівна.

Також, наприклад, Олена – мати-героїня. Разом із маленькими Ростиком, Максимом та Міланою обирає тролейбуси, аби зекономити.

«Я приголомшена, що ось так просто у міському транспорті їде кандидат у депутати», - ділиться емоціями пані Олена.

Вячеслав Неволько спілкується із усіма верствами населення, а також, за бажанням, дає свою візитівку, аби за наявності проблем чи ідей люди змогли зателефонувати та попросити підтримки. Зокрема спілкується із полісменом Михайлом Щесняком.

Працівник поліції каже, що вперше бачить, щоб кандидат у депутати їхав громадським транспортом. «Потрібно, щоб люди знали, бачили і спілкувалися зі своїми депутатами. Висловлювали свої проблеми», - каже Михайло Щесняк.

Бути ближчим до громади, побачити та відчути її зсередини, а головне – якісно оновити склад Верховної Ради – Вячеслав Неволько готовий впровадити зміни і готовий гарантувати їх Вам!

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:40 Великий футбол повернувся у Хмельницький: як перемагало Поділля photo_camera 16:13 Храм у Деражнянській громаді офіційно перейшов до ПЦУ 15:35 Великогабаритні автобуси замінять «маршрутки» у Хмельницькому 15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up