Життєва позиція: Налагоджено потужну роботу щодо подолання наслідків стихії

Життєва позиція: Налагоджено потужну роботу щодо подолання наслідків стихії

Злагоджена команда партії "ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ" провела прес-конференцію щодо подолання наслідків стихії. Депутати, активісти, посадовці виступили зі зверненням. 

Надаємо його текст:

"1. Аномальний град з дощем стався 17 липня ввечері. Протягом 20 хвилин стихія завдала руйнівного удару будівлям, автотранспорту, домашньому господарству тощо. Загалом, більш ніж 20 населених пунктів Городоцького, Чемеровецького, Хмельницького, Красилівського, Старокостянтинівського та Ярмолинецького районів попали під нищівний удар льодяних куль завбільшки з куряче яйце. Впереміш з вітром, град набув нищівної сили. Він трощив на своєму шляху дахи, вивертав з корінням дерева, розбивав скло автомобілів та шибки будинків.  Люди чимдуж боролися зі стихією. Але самотужки подолати її наслідки – не в змозі.

2. Політична партія «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ», депутати усіх рівнів від нашої політичної сили спільно із депутатським корпусом обласної ради, керівництвом обласної державної адміністрації, органів державної виконавчої влади та місцевого самоврядування на місцях терміново провели організаційні наради  з метою з’ясування розмірів збитків,  завданих стихією. А також, аби  виокремити проблеми, які потребують першочергового вирішення. Наразі лише у наші штаби звернулося понад 2 тисячі мешканців Городоччини та інших районів області. Завдані збитки продовжують підраховувати.  Станом на сьогодні відомо, що постраждало більше 3 тисяч садиб. Наразі, ми допомагаємо людям у написанні заяв, звернень, а також надаємо першочергову консультаційну допомогу.  

3. Окрім цього, вже – спільно із місцевою владою – створено, так звані,  групи мобільного реагування, які надають кваліфіковані консультації кожній окремо взятій родині щодо того, які ремонті роботи доцільно проводити з огляду на масштаб і характер завданих збитків. Таким чином надається адресна фахова допомога з тією метою, аби віднайти найоптимальніший варіант проведення відновлювальних робіт у конкретній ситуації.

Наша політична сила і надалі вживатиме усіх можливих організаційних і матеріальних можливостей, аби якнайшвидше допомогти громадянам упоратися із наслідками стихійного лиха."

 

на правах реклами

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up