КВНник кинув виклик у #icebucketchallenge меру Хмельницького

КВНник кинув виклик у #icebucketchallenge меру Хмельницького
Капітан хмельницької команди КВН "Мы из 90-х" Олег Лузанов облився водою у рамках благодійного флешмобу і запросив до участі у акції Хмельницького міського голову Сергія Мельника.

Про це "ВСІМ" розповів сам Олег, який звернувся до редакції.

- Я кинув виклик в IceBucketChallenge нашому меру Сергію Мельнику, - каже КВНнник. - Його нема у жодній з соц.мереж. Я кинув йому відео на мило на офіційному сайті нашої мерії і все. Я б хотів, щоб він дізнався про цей виклик. Я хотів запевнитись, що наш мер такий же сміливий, як і мер Львову, до прикладу, який обливався крижаною водою. Та і, взагалі, тримати зв'язок з владою).

Всесвітня кампанія Ice Bucket Challenge, яка початково була спрямована на збір коштів на вивчення аміотрофічного бічного склерозу, отримує все більше прихильників серед українців.
За правилами, учасник має облити себе відром холодної води, або ж зробити пожертву на благодійність. У оригінальному флешмобі, у разі відмови від участі в акції людина повинна внести пожертвування в доброчинний фонд в розмірі 100 доларів, в разі прийняття сума складає всього 10 доларів. В Україні учасники флешмобу закликають жертвувати на АТО, сума не є сталою.
Особливість флешмобу у тому, що ті, хто облилися, можуть кинути виклик ще трьом людям - протягом 24 годин вони повинні зробити те ж саме.
У Ice Bucket Challenge вже «засвітилися» відомі хмельничани – начальник обласного управління культури, національностей та релігії Ірина Трунова, голова Хмельницької обласної ради Іван Гончар, засновник Молодіжного парку Степан Кушнір, фронтмен рок-гурту «Мотор’ролла» Сергій "Сєня" Присяжний та інші.

Відео дня
bject height="435" width="580">
Коментарі (1)
  • vov4ik

    йому вже 33 канал кидав і він проігнорував
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up