Мікофренд – новий біопрепарат революційної дії (Новини компаній)

Мікофренд – новий біопрепарат революційної дії (Новини компаній)

Захист і відновлення рослин – величезна проблема для більшості садівників і фермерів, які працюють в Хмельницькому і на території Хмельницької області. Вплив зовнішніх факторів поступово призводить до загибелі рослин, а це в свою чергу створює збитки для підприємств.

Компанія «БТУ-ЦЕНТР» пропонує ефективне рішення на біологічній основі без використання хімікатів. Мікофренд – це мікоризоутворюючий біопрепарат, в основі якого лежить асоціація міцелію і кореня рослин. Ефективну дію біологічного препарату давно доведено виробниками і багатьма фермерами.

Переваги препарату Мікофренд

Купуючи біопрепарат Мікофренд фахівці відразу стикаються з декількома перевагами і особливостями:

  • мікоризні гриби активно заселяють кореневу систему плоду;
  • утворюється більш розвинена коренева система;
  • розвиток мікоризи гарантує збільшення площі поглинання кореневої системи;
  • вода та батареї набагато краще засвоюються;
  • продукуються фітогормони і вітаміни;
  • в рази підвищується якість мінерального живлення;
  • розсада і саджанці краще приживаються на території.

Розробкою препарату довго займалися відповідальні фахівці з компанії «БТУ-ЦЕНТР». В результаті вони створили біологічний і безпечний продукт, який підтримує якісне вирощування зернових, технічних або овочевих культур. У складі виключені хімікати і хімічні сполуки, що шкодять ґрунту.

Окремі фахівці можуть застосовувати Мікофренд в роботі з розсадою або застосовувати під час фертигації (поливу рослин). Робочим розчином можна відразу обприскувати поверхню рослин або вимочувати насіння перед посадкою за 1-2 години.

Склад і особливості використання

Основними діючими речовинами є гриби – Glomus VS і Trichoderma Harzianum. Також є інші корисні вітаміни, мінерали, амінокислоти і фітогормони. Правильне з'єднання в складі всіх компонентів надає позитивний вплив на зростання і якість рослин, які приносять добрі плоди.

Продукція випускається в упаковках на 1, 5 і 10 літрів. Зберігати потрібно виключно герметично і не піддавати дії прямих сонячних променів. Термін зберігання до 12 місяців в залежності від температурних умов.

Якщо є питання з приводу використання або покупки добавки рекомендується звернутися до фахівців «БТУ-ЦЕНТР». Менеджери зададуть уточнюючі питання, нададуть поради та рекомендації, щоб застосування добавок було якомога ефективніше.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up