Рейтинг-2023 кращих ноутбуків бізнес-класу (новини компаній)

Якісні, комфортні, мобільні – такі епітети притаманні ноутбукам корпоративного рівня, які насправді є опорою сучасного бізнесу. Вони проектуються з таким розрахунком, щоб забезпечити максимальну автономність, мати міцний корпус та бути зручними в аспекті введення даних. Маючи вартість, що в цілому перевищує $1000, бізнес-ноутбуки можуть задовольняти вибагливих клієнтів: їх основна цільова аудиторія вміє рахувати гроші та зазвичай не має намірів за щось переплачувати.

Саме такі моделі є основою нового рейтингу, з яким ми і хочемо вас познайомити. А придбати потужний ноут корпоративного рівня можна на сайті Цитруса.

HP Elite Dragonfly G3

Попередні моделі лінійки від відомого американського бренда мали формат дисплею 16:10, в цьому лептопі використовується формат 3:2, який в цілому більш зручний. Веб-камера на 5 мегапікселів, велика кількість доступних портів, досить потужний процессор – цього достатньо, щоб не відчувати дискомфорту при роботі на Elite Dragonfly G3.

hp-elite-dragonfly-g3-front-angled-e1661282985703.jpg (1500×1000)

Lenovo ThinkPad T14s Gen3

В окремих конфігураціях ця модель демонструю навіть кращу продуктивність, ніж ноубуки преміального рівня Х1 Carbon. Головний винуватець – більш потужний мобільний процесор Ryzen 6000 від AMD. До речі, навіть під великим навантаженням він працює доволі тихо. Додайте до цього непогану автономність та надійність, і ви зрозумієте, чому ця модель знаходиться на другому місці нашого рейтингу.

Lenovo ThinkPad Z13 Gen1

Надзвичайно якісний міцний корпус, невеликі габарити, швидкісний процесор від AMD та зручний сенсорний екран – це ті переваги моделі, завдяки яким вона й оцінена досить високо. Єдиний недолік, який для багатьох користувачів не буде критичним, – доволі обмежений набір портів як для бізнес-класу.

Dell Latitude 7420

Цю лінійку вважають прямим конкурентом серії Т від Lenovo, а також HP EliteBook 800. Перевагами конкретної моделі є тривалий час автономної роботи, швидкісний модуль Wi-Fi та міцний алюмінієвий корпус, зверху покритий карбоновим шаром.

Процесор не можна назвати особливо продуктивним, але працює він тихо. Ще один недолік – відсутність слотів для ОЗУ, що знижує можливості апгрейду в майбутньому.

314806602_3443263452559603_8101065327403481145_n.jpg (960×720)

Asus ExpertBook B7 Flip

Хоча цей тайваньский бренд не дуже широко представлений в бізнес-сегменті, але ця модель виявилася гідною того, щоб попасти в наш рейтинг. В топовій конфігурації він напряму конкурує з кращими представниками корпоративної лінійки ноутбуків.

Непогана клавіатура, велика кількість портів, хороша автономність, 5G, дисплей формату 16:10 та в якості опції стилус – основні переваги моделі. А можливість додавання ОЗУ взагалі зустрічається рідко в цьому класі лептопів. Один з мінусів, про які варто знати – підвищений рівень шуму при роботі.

Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen7

Як і у попередника 6-ї генерації, у цієї моделі такий же міцний алюмінієвий корпус та якісні пристрої вводу. Більш потужним став процесор, від чого трохи постраждала автономність, покращень зазнала й веб-камера. Ще одна перевага X1 Yoga Gen7 – приналежність до класу трансформерів. А от ціна могла б бути й трохи нижчою.

Взагалі потрібно розуміти, що бізнес-ноутбуки в принципі не можуть коштувати дешево, але вони однозначно дешевші від потужних геймерських лептопів.

keyboard_arrow_up