Автор найкращого відео про благоустрій міста поїде за кордон: конкурс від 1+1

Автор найкращого відео про благоустрій міста поїде за кордон: конкурс від 1+1
  • Флеш-моб  оголосив телеканал 1+1 спільно з програмою DOBRE-USAID та американським фондом WNISEF.
  • Триватиме конкурс відеозаписів до 26 листопада. 

Найактивніших та найкреативніших запрошують до участі у флеш-мобі. Цей конкурс оголосив телеканал 1+1 спільно з програмою DOBRE-USAID та американським фондом WNISEF.

Усіх, хто прагне покращити життя у країні, місті чи регіоні, закликають стати учасниками конкурсу.

Необхідно записати відео, де буде розкрита ідея чи вже реалізований проект щодо благоустрою міста чи розкриття його економічного потенціалу. 

Відео дня

Наступний крок - викласти його з хештегом #громади у Фейсбуці.

Переможця обиратимуть представники каналу 1+1 та програми DOBRE-USAID. Той, хто здобуде першість у флеш-мобі, зможе поїхати за кордон та отримає консалтинг від провідних європейських спеціалістів.

Ті, кого вважатимуть найбільш перпективними, зможуть стати учасниками нового проекту на 1+1.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up