На Хмельниччині жінка втратила 100 тисяч гривень через інтернет-покупку: буде суд

На Хмельниччині жінка втратила 100 тисяч гривень через інтернет-покупку: буде суд
  • Жінка проживає у Нетішині.
  • Переговори вела по телефону.
  • Планувала придбати трактор.

Жінка проживає у Нетішині. Вона планувала придбати трактор. Натрапивши в інтернеті на оголошення про передачу в лізинг (довгострокову оренду) техніки, вирішила скористатися послугами фірми. 

З представницею компанії вели переговори щодо надання необхідної послуги. Спочатку жінка перерахувала кошти у сумі 50 тисяч гривень, як перший внесок. Після цього між сторонами був підписаний договір. Не ознайомившись до кінця зі змістом документа, вона підписала договір про отримання безвідсоткової позики на умовах фінансової пропозиції. 

Пізніше жінка сплатила другу частину суми - ще 50 тисяч гривень. Її запевнили, що свій товар вона отримає. У результаті жодного замовлення так і не надійшло.

Відео дня

Наразі, за інформацією прес-служби Апеляційного суду Хмельницької області, жінка просить про визнання підписаного договору недійсним та повернення всієї суми - 100 тисяч гривень.

У вівторок, 14 листопада, об 11 годині, відбудеться судове засідання. Тоді стане відомо, чи порушили права жительки Нетішина, укладаючи з нею договір та чи доведеться компанії повернути жінці вкладені нею гроші.

 

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up