ВСІМ Бізнес-ліга: чемпіон у фіналі зіграє проти «Волі»

ВСІМ Бізнес-ліга: чемпіон у фіналі зіграє проти «Волі»

Діючий володар трофею «Бамбук» у півфіналі в ефектному стилі переграв міцний «Фахівець». «Воля» була кращою від «Дантист».

У щорічному турнірі з міні-футболу від «ВСІМ» залишилося зіграти чотири матчі. Сьогодні, 12 червня, визначилися команди, які у фіналі поборються за головний трофей престижної «ВСІМ Бізнес-ліги».

Бамбук – Фахівець – 4:1

Голи: Стеценко, Кульбачний(2), Олесь – Хлопонін

Відео дня

Попередження: Підручний : -

Перший півфінал став окрасою ігрового дня. Незважаючи на розгромний рахунок, боротьби й інтриги на полі було багато. «Фахівець» і «Бамбук» з самого початку задали високий темп гри. Класні і швидкі комбінації викликали захоплення в глядачів. Певною перевагою володів «Бамбук». Та лише один з своїх моментів команда втілила в гол. Мустафін класно відпасував на дальню стійку. Стеценку залишалося на промахнутися з двох метрів.

Після перерви свої бомбардирські якості продемонстрував. Кращий гравець минулого сезону Кульбачний Протягом двох хвилин він забив двічі і зробив рахунок розгромним. Після поновлення гри пройшло всього три хвилини. Такий розвиток подій змусив «Фахівець» ризикувати. Одна із затяжних атак все таки завершилася голом. Хлопонін завершив комбінацію партнерів і відновив інтригу в матчі.

До фінального свистка залищалося вісім хвили. Часу відігратися було багато. Та більше «Фахівець» не забивав. Натомість пропусти контратаку за дві хвилини до фінального свистка. Остаточний рахунок невідпорним ударом встановив Олесь. «Бамбук» другий рік поспіль гратиме у фіналі «ВСІМ Бізнес-ліги».

Воля – Дантист – 5:2

Голи: Токарчук(2), Леонов, Бармак, Стець – Бондар, Розуман

За іншим сценарієм розвивалися події в другому матчі. «Воля» провела один з кращих своїх матчів на турнірі. Класна гра в захисті і швидкі атаки часто ставили в тупик кращий захист «ВСІМ Бізнес-ліги». До звітної гри «Дантист» пропустив всього два голи. Стільки ж у ворота Рибака залетіло вже в першому таймі. Відзначилися Леонов і Токарчук.

Після перерви «Дантист» намагався відігратися. В першій десятихвилинці «Волі» було досить важко стримувати натиск суперника. Але забити «Дантист» так і не зміг. Вінницький парирував усі удари. А от його опонент допустився помилки при контратаці «Волі». Рибак необачно вийшов із воріт. Цим скористався Бармак, який ефектно перекинув голкіпера майже з центру поля. Далі Стець і Токарчук довершили розгром.

«Дантист» зумів розмочити рахунок. За хвилину до фінального свистка Розуман скоротив відставання до трьох голів. На більше «Дантист» не спромігся. «Воля» заслужено виходить до фіналу.

ЕкоАльт – Гікон – 8:2

Голи: Рибчинський (4), Булка (2), Дунець, Щіпановський – Мельник, Камінський

Попередження: Величко – Волошин

У першому півфіналі втішного турніру «ЕкоАльт» не помітив спротиву від «Гікона». Останні грали без замін. З кожною хвилиною п’ятірці гравців у жовтому захищатися ставало все важче. «ЕкоАльт» скористався кадровими проблемами суперника сповна. Найбільше постарався Рибчинський, який забив половину голів команди.

Тепловик – ЕкоАльт-Адрія – 6:2

Голи: Поліщук(2), Дуда (2), Скалій, Семенчук – Гончар, Яворський

Попередження: Семенчук - ЛисБільш сповненим боротьби став другий матч втішного турніру. У першому таймі певною перевагою володіла «ЕкоАльт-Адрія». Команда вела в рахунку і мала шанси збільшити перевагу. Натомість пропустила дві контратаки і на перерву пішла поступаючись в один гол.

Активний натиск на ворота «Тепловика» продовжився і після перерви. Він приніс результат. Гончар зрівняв рахунок і, здавалося, «ЕкоАльт-Адрія» зуміє дотиснути суперника. Але не зміг скористатися жодним із своїх моментів. «Тепловик» продемонстрував неабияку холоднокровність при завершенні своїх атак. Рогульский змушений був чотири рази діставати м’яч після точних ударів від «тепловиків».

У матчі за 5-те місце зіграють «ЕкоАльт» і «Тепловик». За 7-му підсумкову позицію позмагаються «Гікон» і «ЕкоАльт-Адрія».

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up