ВСІМ Бізнес-ліга: чемпіон розпочинає з поразки

ВСІМ Бізнес-ліга: чемпіон розпочинає з поразки

«Бамбук» дещо несподівано поступився в першому турі «ЕкоАльт-Адрії». Це стало найбільшою сенсацією першого туру. Він видався досить результативним та багатим на яскраві емоції.

Новий сезон престижного турніру з міні-футболу «ВСІМ Бізнес-ліга» стартував. Матчі першго туру проходили 14 та 15 травня. Груповий етап обіцяє стати цікавим. Безкомпромісна боротьба, атакувальний футбол, незабутні емоції… Перший тур «ВСІМ Бізнес-ліги» пройшов яскраво.

Група С.

Дантист – Зооветпром – 9:1

Відео дня

Голи: Розуман (5), Бондар (2), Терещенко (1). Тимофієв (1) – Мартинюк (1)

Попередження: Стефанишин, Мельник : Несін

Перший матч дня став найбільш результативним у стартовому турі. Інтриги в матчі було мало. В першому таймі номінальні гості ще трималися і пропустили у свої ворота три голи. Після перерви «Дантист» заграв ще активніше. У ворота «Зооветпрома» залітали м’ячі на будь-який смак. Удари здалеку та вишукані комбінації. До такого суперник був просто не готовий ні фізично, ні тактично.

Найбільш активним в складі переможців був Розуман. На його рахунку відразу п’ять голів. Бомбардирський апетит в футболіста на цьому не вгамувався. Після гри він був незадоволений тим, що забив так мало. Покращити свою статистику він зможе в наступному турі. «Дантист» гратиме проти

ФК ЛП-Добряк – ЕкоАльт – 0:2

Голи: Мокрота (2)

Попередження: Нік О. : Тихонюк

Звітна гра завершувала ігровий день. Вона стала найменш результативною в першому турі. Обидві команди грали досить обережно. Моменти для взяття воріт виникали досить рідко. Певною ігровою перевагою все ж володіли гості. Давалася в знаки коротка лава запасних у «ЛП-Добряк». Команда виглядала втомленою.

Цим сповна скористався Мокрота. Він забив по голу в кожному з таймів. У першому випадку він завершив класний розіграш партнерів. Подвоїв рахунок він завдяки грубій помилці захисника.

Група D

ЕкоАльт-Адрія – Бамбук – 3:2

Голи: Лис, Чорний, Гончар – Чорний (АГ), Мустафін

Попередження: Трофанюк : -

Найбільш інтригуючим сьогодні видався матч діючого чемпіона. «Бамбук» екзаменував нову команду в турнірі. Іспит у вигляді «ЕкоАльт-Адрії» фаворит не склав. У першому таймі майбутні переможці досить рідко атакували. Змушені були відбиватися від численних атак чемпіона. Лише зрідка робили контр-атаки. Одна з них завершилася голом Лиса на останній хвилині перед перервою.

За схожим сценарієv проходив і другий тайм. Та забити «Бамбук» сам не міг. Допоміг їм Чорний, який зрізав м’яч у власні ворота. Футболіст вибачився перед партнерами і побіг виправлятися. Зробив це через хвилину, вдало зігравши на добиванні. Збільшив перевагу «ЕкоАльт-Адрії» Гончар. Після цього «Бамбук» всіма силами пішов відігруватися. Та воротар та захист суперника грав надійно. Лише раз помилилися, коли Мустафін класно переправив пас партнера точно повз голкіпера. На більше чемпіони не спромоглися і зазнали поразки в першій грі на «ВСІМ Бізнес-лізі» 2016-го року.

Rexsoft – БЗЛ Поділля – 1:4

Голи: Петрук – Малюта Іг. (2), Ісхаков (1), Крисін (1)

Попередження: - : Микитюк

«Rexsoft» у звітній грі грав проти віце-чемпіона. «БЗЛ Поділля» (раніше «Лісабон») змінило назву. Склад команди залишився практично той, що здобув друге місце на минулорічному турнірі.

Рахунок гри не зовсім відповідає тому, що відбувалося на полі. Віце-чемпіон заслужив перемогу. Але не з таким розгромним рахунком. Гравці «Rexsoft» мали вдосталь моментів для взяття воріт. Але удача була не на їхній стороні. М'яч після їхніх ударів шість разів влучав у каркас воріт.

Футболісти «БЗЛ Поділля» вдаліше завершували створені моменти. В першому таймі вони відзначилися двічі. Лише перед перервою Петрук зумів скоротити відставання. В другій половині гри відзначалися лише «подоляни». Ефектну крапку поставив Ігор Малюта. Він класно і точно пробив здалеку. Завдяки розгромній перемозі «БЗЛ Поділля» вийшло на перше місце у своїй групі. Квартет «D» вболівальники називають «групою смерті». 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up