ВСІМ Бізнес-ліга: «Дантист» знову перемагає в серії пенальті

ВСІМ Бізнес-ліга: «Дантист» знову перемагає в серії пенальті

«Дантист» на стадії плей-офф ще не перегравав суперника в основний час. У інших чвертьфіналах сильнішими були фаворити.

У щорічному міні-футбольному турнірі від «ВСІМ» визначилися усі півфіналісти. «Бамбук» і «Воля» свої чвертьфінали завершили розгромними перемогами. Ще в одній парі для визначення сильнішого знадобилася серія післяматчевих пенальті. Нервовою була перемога «Фахівця».

Тепловик – Бамбук – 0:5

Голи: Кульбачний (2), Кушнірук. Мустафін, Скалій (АГ)

Відео дня

У першому чвертьфіналі глядачі очікували справжньої боротьби. «Тепловик» не зміг гідно протистояти чинному чемпіону. «Бамбук» потужно розпочав гру і вже на початку двічі забив. Міг фаворит і пропускати. Але брак точності і впевнена гра голкіпера завадила «Тепловику» відзначитися бодай голом. Розгром в другому таймі чемпіон довершив ще трьома точними ударами.

Гікон – Дантист – 2:2 (по пенальті – 2:3)

Голи: Красножан, Шпаков – Кукурулза, Розуман

Попередження: Шпаков – Розуман. Бондар

Не було явного фаворита в другій парі ігрового дня. На полі зійшлися минулорічні суперники по «бронзовому» фіналі. Вже в першій половині вболівальники почали говорити про серію пенальті. І вони не прогадали. Кращий бомбардир «ВСІМ Бізнес-ліги» Розуман зрівняв рахунок наприкінці матчу. Доля переможця визначалася в «лотереї». «Дантист», як і на попередній стадії, знову був фартовішим. Відзначимо, що у звітній грі «Дантист» вперше пропустив у свої ворота в цьогорічному турнірі від «ВСІМ».

Фахівець – ЕкоАльт-Адрія – 3:1

Голи: Атласюк (2), Овчинніков – Музика

Цікавим був третій матч ігрового дня. «ЕкоАльт-Адрія» дала справжній бій фавориту. Так складно «Фахівцю» перемога на цьогорічному турнірі від «ВСІМ» не давалась. Усі голи були забиті в першому таймі. Після відпочинку «ЕкоАльт-Адрія» мала декілька чудових нагод скоротити відставання. Але чудово у воротах діяв Шевчук. «Фахівець» у півфіналі зустрінеться із «Бамбуком».

Воля – ЕкоАльт – 3:0

Голи: Альміз (2). Штолько

«Воля» у минулому сезоні припинила боротьбу за чемпіонство саме у чвертьфіналі. Нова спроба подолати цю стадію стала успішною. Міцного суперника в лиці «ЕкоАльту» один з фаворитів турніру переграв впевнено. «Воля» практично не дала супернику можливостей для взяття воріт. Відчувалася відсутність кращого форварда «ЕкоАльту» Мокроти. Без нього команда відчуває серйозні проблеми в атаці. «Воля» у півфіналі зіграє із «Дантистом».

РОЗКЛАД МАТЧІВ на 12 ЧЕРВНЯ

13:15 - Бамбук - Фахівець - півфінал №1

14:05 - Воля - Дантист - півфінал №2

15:10 - ЕкоАльт - Гікон - півфінал за 5-8 місця

16:00 - Тепловик - ЕкоАльт-Адрія - півфінал за 5-8 місця

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up