ВСІМ Бізнес-ліга: перші чвертьфіналісти і бенефіс Ахмедова

ВСІМ Бізнес-ліга: перші чвертьфіналісти і бенефіс Ахмедова

Старт плей-офф щорічного турніру з міні-футболу від "ВСІМ" вийшов видовищним і багатим на емоції. Запам'ятається він і непересічним досягненням футболіста "Тепловика" Івана Ахмедова.

Старт плей-офф "ВСІМ бізнес-ліги" видався яскравим. Команди подарували вболівальникам справжнє футбольне видовище. Усі без виключення матчі були результативними. 

Гікон – X-City – 6:1

Голи: Волошин (3), Шпаков (2), Федоченко – Атерлей

Відео дня

Попередження: - : Оселедько

У стартовому матчі 1/8 фіналу більш цікавим видався перший тайм. Номінальні гості відкрили рахунок і мали декілька нагод збільшити перевагу. Натомість отримали два м’ячі у свої ворота. Після перерви «Гікон» заграв більш потужно і спокійно переграв суперника. Найбільш активним були Волошин та Шпаков, які на двох забили п’ять голів. «Гікон» в 1/4 зустрінеться з переможцем пари «Дантист» – «Rexsoft».


Тепловик – Інтерпродсервіс – 7:6

Голи: Ахмедов (7) – Віхренко (2), Гарбар, Міцак, Панькевич, Троян

Попередження: Стець – Поштепа

Інтрига і злива голів. Другий матч плей-офф «ВСІМ Бізнес-ліги» став набільш захопливим для вболівальників. Запам’ятається він і для гравця «Тепловика» Ахмедова. Футболіст в одній грі забив відразу сім голів. Розпочав він відразу після виходу на поли. Першим же дотиком переграв голкіпера ударом з пенальті. Далі команди подарували справжню гольову феєрію. Перевага почергово переходила до кожного із суперників. Все йшло до серії післяматчевих пенальті. За 20 секунд до фінального свистка гравець «Інтерпродсервіса» зупинив атаку «Тепловика» лише ціною фолу. Невідпорним і ефектним ударом в дев’ятку штрафний реалізував той же Ахмедов. В наступному раунді «Тепловик» зіграє проти сильнішого з пари «Зооветпром» - «Бамбук».

Ерідон – Фахівець – 4:8

Голи: Павлик, Дронг, Ткачук, Кирилюк (АГ) – Хлопонін (4), Овчиніков (2). Гавага (2)

Номінальні господарі не могли розраховувати на своїх лідерів дует Микола і Артем Федорко не зміг допомогти команди. Фаворит пари грав у найсильнішому складі. Це все й зіграло вирішальну роль у підсумку протистояння. При рахунку 6:0 на користь «Фахівця», «Ерідон» зміг скоротити відставання до двох голів. Але на більше команди не вистачило. Далі заслужено йде «Фахівець». В ¼ на нього очікує зустріч з переможцем пари «ЛП Добряк» - «ЕкоАльт-Адрія».

Воля – Ауді – 3:1

Голи: Штолько, Леонов (2) – Савчук

Попередження: Штолько, Леонов, Альміз - Алексєєв

Сповненою інтриги видався останній матч ігрового дня. У першому таймі на полі точилася рівна гра. Таким же був рахунок  - 1:1. «Ауді», яке багатьма вважалася аутсайдером пари, змусило добряче понервувати гравців «Волі» і створили їм чимало проблем. Але жодного із створених моментів реалізувати не змогли. Натомість «Воля» після перерви прибавила і зусиллями Леонова вийшла вперед. «Ауді» намагався врятуватися від поразки грою із п’ятим польовим. Результатів це не принесло. «Воля» за вихід до півфіналу боротиметься з переможцем пари «ЕкоАльт» - «БЗЛ Поділля».

Програма 1/8 "ВСІМ Бізнес-ліги" продовжиться завтра, 5 червня. Приходь та вболівай у парк Франка.

Читайте більше новин про "ВСІМ Бізнес-лігу" і переглядайте фото.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up