ВСІМ Бізнес-ліга: визначилися усі учасники 1/4 фіналу

ВСІМ Бізнес-ліга: визначилися усі учасники 1/4 фіналу

У щорічному міні-футбольному турнірі від «ВСІМ» залишилося вісім команд. Кращі колективи змагатимуться за почесний трофей та призові місця. В другий ігровий день відразу в двох матчах все вирішували в серіях пенальті.

Два розгроми і дві серії пенальті. Завершальний день 1/8 фіналу «ВСІМ Бізнес-ліги» був багатим на події. Вісім команд покидають турнір до наступного сезону. Інші продовжать боротися за чемпіонство.

Дантист – Rexsoft – 0:0 (по пенальті – 5:4)

Попередження: Бондар – Петрук

Відео дня

У першому матчі неділі було зафіксовано рідкісний для міні-футболу рахунок. Команди мали чимало нагод відзначитися. Та на висоті сьогодні було голкіпери. Певну перевагу мали номінальні господарі. Та навіть з пенальті вони забити не змогли. Гості часто відповідали гострими контратаками. Але й вони не змогли пробити голкіпера «Дантиста», який не пропускає вже чотири гри поспіль.

У серії пенальті обидві команди виконали по п’ять ударів. Точними були усі крім Косевича. Саме промах гравця «Rexsoft» вирішив долю протистояння. В ¼ фіналі «Дантист» зіграє проти «Гікона». В минулому році ці команди грали у матчі за «бронзу». Тоді переміг «Гікон».

ЕкоАльт – БЗЛ Поділля – 1:1 (по пенальті – 3:2)

Голи: Михайлов – Малюта І.

Попередження: Ткачишин – Хрустінський

Перші гол у недільній програмі турніру від «ВСІМ» забив Ігор Малюта з «БЗЛ Поділля». Минулорічний фіналіст розпочав досить потужно. Але продовжувати у високому темпі команда не змогла. «ЕкоАльт» частіше відповідав своїми атаками. В одній з них «подоляни» порушили правила. Класним ударом від поперечини штрафний реалізував Михайлов.

Він же міг принести команді перемогу в основний час гри. В другому таймі численні атаки «БЗЛ Поділля» не увінчалися успіхом. На останніх секундах номінальні гості заробили шостий фол. Але Михайлов із десятиметрового влучив у стійку.

У серії пенальті більшість ударів були неточними. З восьми спроб на двох було забито всього три. Терлецький забив за «БЗЛ Поділля». У «ЕкоАльта» відзначились Михайлов і Луцюк. Саме останній і приніс перемогу своїй команді. В ¼ фіналу «ЕкоАльт» зіграє проти «Волі».

ЛП Добряк – ЕкоАльт-Адрія – 2:7

Голи: Зінченко, Нік О. – Лис (4), Яворський (2), Гончар

Не вийшло очікуваної боротьби у третій грі дня. Вболівальники очікували на ще одне видовище від команд. Але «ЛП Добряк» не міг сьогодні розраховувати на всіх своїх гравців. Граючи з однією заміною команда намагалася дати бій супернику. Але марно. «ЕкоАльт-Адрія» вже в першому таймі забила три «сухі» голи. Після перерви іньотгу відновив Зінченко. Але не надовго. Активний Лис з партнерами просто розривали хасхист «ЛП Добряк». У підсумку розгромна перемога «ЕкоАльт-Адрії», яка в наступному раунді зіграє проти «Фахівця».

Зооветпром – Бамбук – 2:11

Голи: Моспан (2) – Кульбачний (5), Кушнірук (2), Мутафін (3), Підручний

Явним фаворитом пари був діючий чемпіон турніру від «ВСІМ». «Бамбук» і розпочав досить потужно. За перші дві хвилини забив два голи і.. розслабився. Далі команда грала менш агресивно. І поплатилась. Моспан зумів протягом трьох хвилин зрівняти рахунок. Такого не очікували, напевно, й гравці «Зооветпрому». Та піти на перерву за нічийного рахунку їм не вдалося.

Після відпочинку на полі була помітна лише одна команда. «Зооветпром» практично не атакував, хоча й намагався будь-що скоротити відставання в рахунку. Перевага «Бамбука» зростала з кожною хвилиною. Фінальний свисток зафіксував перемогу діючого чемпіона з більш ніж переконливим рахунком. Наступним супеником «Бамбука» стане «Тепловик».

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up