ВСІМ Бізнес-ліга: завершився груповий етап

ВСІМ Бізнес-ліга: завершився груповий етап

Груповий етап турніру від «ВСІМ» завершився. На черзі в команд найвідповідальніші матчі. Програвші в 1/8 покидають турнір. Переможці продовжують боротьбу за почесний трофей.

Тритижневий марафон групового етапу «ВСІМ Бізнес-ліги» завершився яскравими матчами. Кожна команда хотіла перемогти і здобути кращого суперника в плей-офф. Багато голів, ефектні комбінації й незабутні спортивні емоції… «ВСІМ Бізнес-ліга» - це круто.

«ЕкоАльт-Адрія» - «БЗЛ Поділля» - 0:0

Попередження: Гончар : -

Відео дня

Перед звітним туром «ЕкоАльт-Адрія» була лідером своєї групи. В разі перемоги команда автоматично посідала б першу сходинку в квартеті. Та жодній з команд перемогти не вдалося. Більше того. Матч завершився з рідкісним для міні-футболу рахунком. За 40 хвилин ігрового часу гравцям так і не вдалося переграти воротарів. Стражі воріт сьогодні було на висоті. «БЗЛ Поділля», яке минулого року грало у фіналі, в 1/8 зустрінеться з «ЕкоАльтом». Можливо, саме в цій грі команда спроможеться на своєрідний реванш.

Бамбук – Rexsoft – 6:5

Голи: Мустафін (3), Стеценко, Кульбачний, Кушнірук – Голець, Третьяков, Козак, Козачук, Косевич

Попередження: Олесь – Третьяков

Продовжував ігровий день матч за участю чинного чемпіона. «Бамбук», який невдало розпочав новий сезон, більш серйозно віднісся до суперників. Спортивна агресія та націленість на результат допомогли команді здобуту другу перемогу. А з нею і перше місце в групі. «Rexsoft» зумів дати справжній бій супернику. Як і в попередніх матчах, команда демонструвала жагу до перемоги. Та здобути її поки не може. Останній шанс виправитися в «Rexsoft» буде в матчі 1/8 фіналу проти «Дантиста».

«Зооветпром» - «ЛП Добряк» - 0:12
Голи: Козубович (2), Зінченко (2), Нік, Семенюк (2), Юрих (2), Олещук, Муравський Жучковський

Найбільш результативним став матч аутсайдерів групи «С». Забивати судилося лише «ЛП Добряк», який не міг вразити ворота суперника у перших турах. «Зооветпром» у першому таймі пропустив чотири м’ячі. У другому гра команди зовсім розклеїлась. У її ворота залетіло ще вісім голів. У підсумку «Зооветпром» з найгіршими показниками в турнірі посів останнє місце в групі. Наступним суперником для команди стане «Бамбук». «ЛП-Добряк» зіграє проти «ЕкоАльт-Адрії».

Дантист – ЕкоАльт – 4:0

Голи: Розуман (4)

Закривав програму групового етапу турніру від «ВСІМ» матч за першість в групі «С». «ЕкоАльт» до звітної гри залишав свої ворота «сухими». Розмочити Величка вдалося лише з пенальті. Його чітко реалізував Розуман. Він же став автором ще трьох голів «Дантиста». Усі три були забиті в середині другого тайму. «ЕкоАльт» без лідера своїх атак Мокроти не зміг відповісти бодай голом. 

ЧИТАЙТЕ більше новин про "ВСІМ Бізнес-лігу" та дивіться ФОТО.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up