Хмельницький даішник зізнався, що взяв хабар у нетверезого водія

Хмельницький даішник зізнався, що взяв хабар у нетверезого водія
Факт передачі 100 доларів зафіксував сам водій, що їх і давав. Відзняте відео передав активістам «Дорожнього контролю» на правах анонімності. І тут почалося...

Активісти «Дорожнього контролю» продовжують стежити за роботою хмельницьких даішників та, зокрема, начальника обласного управління ДАІ у Хмельницькій області Віталія Сербіна. Свою підозру про те, що очільник ДАІ збирає із своїх підлеглих «данину», активісти висвітлювали нещодавно. Та хмельницькі правоохоронці тоді повністю заперечили усі звинувачення та й пообіцяли подати до суду за наклеп.

І ось перегорнулася нова сторінка в історії протистояння між даішниками та «Дорожнім контролем». Останнім вдалося впіймати «на гарячому» правоохоронця із Хмельницького, коли той взяв 100 доларів за те, що відпустив не зовсім тверезого водія.

- Факт хабаря зафіксував водій, який сам давав ці гроші. Він дійсно був трішки напідпитку, оскільки випив 2 пляшечки пива. Інспектор це помітив. І закрив на це очі тільки після того, як побачив 100 доларів, - розповів «ВСІМ» активіст «Дорожнього контролю» Віталій Мацьоцький. – Він пояснив, що сума така велика через те, що він ще має ділитися із іншими. В тому числі із керівництвом.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Відео із каналу vitalino1980.

Маючи на руках вагомий доказ, активісти прийшли до керівництва ДАІ. Відео показали особисто Віталію Сербіну. Побачив себе у відеосюжеті і сам «погорілий» даішник. Після цього він зізнався у скоєному. Як повідомив «ВСІМ» речник ДАІ УМВС в Хмельницькій області Андрій Лужняк, по даному факту проводиться службове розслідування. А сам інспектор відсторонений від служби.

Щодо позову до суду, то Віталій Мацьоцький повідомив «ВСІМ», що позов нібито вже підготували. І він до нього активно готується. Зізнається, що має чимало матеріалів та свідчень щодо незаконних схем роботи Віталія Сеербіна та його підлеглих. Про перебіг подій ви зможете дізнатися, слідкуючи за оновленнями разом із «ВСІМ».

Читайте також: Лейтенанта із Кам’янця звільнять з роботи за водіння в нетверезому стані

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (26)
  • Анонім

    Ватники тупые, взятки были есть и будут, мне легче заплатить на месте (если нарушил), чем через кассу вдвое больше, + время терять на оплату, на то что бы квитанцию в ДАИ нести, а так оплатил и  поехал дальше, деньги за оплату штрафа на добрые дела не пойдут, так же само кто то отмоет себе в карман, нет смысла избавляться от запаха дерьма, когда оно сидит на верхушке
  • PAL

    Эта тема уже такая замусолена, что хотел промолчать, но мне понравился комент Serg, дорожный патруль необходим, как воздух, пока есть эти хабарники - менты, которых народ одевает, обувает и кормит.

    Анониму, на счет продажных хохлов, самоубийц уточнил бы- ментов поганых. На их совести столько загубленных душ.
  • Анонім

    Нарешті це ч...о попалося... Я ще пам'ятаю як воно з мене молодого не досвідченого (в плані спілкування з ними) водія вимагало останні копійки (гривень 20...30) в році 2007...2008. Збирав по всіх кишенях по 1, 2, 5 гривень, а воно прямим текстом казало що я "щось мало розказую"...

    Serg reply Анонім

    Думаю - отті "три крапки" можна сміло замінити словами - "чмо, чучало, чувирло" - бо тільки так можна назвати працівника міліції, який бере хабарі, ще й з п"яних (як написано, але не доведено). (Хай працівник ДАЇ вибачить, бо ще в суд подасть за такі слова, як на Мацьоцького - "за наклеп і приниження "ГІДНОСТІ" - все в лапках ))))))
  • Олег Теліщак

    Коментарі показник того, чому в цій країні нічого не зміниться. Ніхто не засуджує мєнта. Хабарі вїлися вже в нащу шкіру. Моя  бабця колись дуже давно казала " На цю землю треба кинути бомбу, потім зарівняти та заселити німцями, і тільки тоді на цій землі буде нормальне життя."

    Анонім reply Олег Теліщак

    Не правда. Працівник ДАІ не правий, понесе покарання. Питання в іншому - не залишити непокараним п"яного водія, який реально створював загрозу на дорозі. Ніхто нікого не виправдовує. Закон має бути один для всіх і хабародавець має нести відповідальність нарівні з тим, хто його брав можливо тоді до людей дійде - не хочете щоб брали - не давайте. Все дуже просто. Сів п"яний за кермо - плати штраф і віддай права. Все.

    Serg reply Анонім

    А хто сказа, що водій був п"яний???

    На драгері його не продували, на експертизу не возили - на хвіст солі тепер водієві насипете.

    А може він взагалі спиртом царапину обробив і пари спиру в авто були.

    ВИНЕН ОДНОЗНАЧНО МЕНТЯРА (вибачте - інакше в даному випадку не можу його назвати) !!!!

    1. Взяв 100 баксів!!!

    2. Не пересвідчився в тверезості водія (дрегер + 2 свідки або експертиза)

    3. Якщо дійсно водій був п"яний -  він його відпустив. І та ДТП, яку б вчинив водій через оковиту після відкупу - суто була б на стовісті МЕНТА, а не водія (вибачте - ще раз))

    4. З водія відповідальності ніхто не знімає (якщо дійно був п"яний),



    Окремо дякую водієві, який не побоявся і передав це відео хлопцям з ДК - в чергве переконуюсь в необхідності роботи Віталія Косенка та Олекандра Куніцького

    Анонім reply Serg

    Так водій сам признався)))))

    Serg reply Анонім

    Я також зазвичай бухим за кермом катаюсь- і що тепер??  Я ж також признався :-)

    Водій признався, щоб ГАЄР взятку взяв і підозр ніяких не виникло. А ментяра - як скрудж магдак в мультику - в очах значки доларів крутитися почали ))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:09 Загинуло семеро воїнів з Хмельниччини. Наймолодшому було 21 17:04 На заводі у місті-супутнику ХАЕС готові платити 32 тисячі гривень 16:13 З якими хворобами не мобілізують до армії. Оновлений перелік 15:25 У Хмельницькому відбудеться свято гаївок: де та коли Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 14:39 Горіло сміттєзвалище. Три пожежі загасили цієї доби рятувальники на Хмельниччині 13:53 У Хмельницькому відключатимуть газ наступного тижня: адреси 13:06 На Хмельниччині у лісі та на полі знайшли артснаряди 12:21 Хмельничани можуть задати питання заступнику Симчишина: як звернутись 11:31 У Хмельницькому чоловік впав з висоти на будівництві багатоповерхівки 10:41 Закон про мобілізацію: що зміниться для жителів Хмельниччини 09:55 Погодинних відключень сьогодні, 18 травня, на Хмельниччині не буде, – обленерго 09:13 У Хмельницькому відкрили виставку, присвячену полеглим за Україну білорусам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up