У центрі Хмельницького горіла перша аптека

У центрі Хмельницького горіла перша аптека
Фото @dtp_khm
  • На Кам'янецькій сталося загорання в приміщенні аптеки №1.
  • Виникло воно, попередньо, через замикання в електромережі.

Аптека №1 знаходиться в приміщенні багатоповерхівки на Кам'янецькій, 38. Сьогодні, 30 травня, там виникла пожежа. Трапилось це близько 9 ранку. За попередньою інформацією рятувальників, виникло замикання електромережі.

На час загоряння в приміщенні було 8 працівників. Одразу після спрацювання пожежної сигналізації, вони вийшли на вулицю і викликали пожежників.

Відео дня
  • Спрацювала пожежна сигналізація. Загоряння відбувалось всього кілька секунд. Все спрацювало згідно нашому плану евакуації. Всі працівники одразу вийшли згідно плану на вулицю. Зараз питання тільки в тому, що є задимлення. У приміщенні нічого не постраждало. Аптека запрацює відразу після проведення нами санітарної обробки - каже заступник директора аптеки №1 Олена Возненко.

Від пожежі постраждала не лише сама аптека, а й сусідні магазини. Наприклад, магазин “Носорог”, що знаходиться поруч, наразі не працює. Працівники вийшли на вулицю й чекають приїзду керівництва. Кажуть, що всередині тхне спаленими ліками і працювати там неможливо.

  • Дуже багато диму всередині, там неможливо дихати. Там смердить спаленими ліками й пластирями. Там нереально перебувати. Ми чекаємо приїзду керівництва. Вони будуть вирішувати цю проблему. Коли “Носорог” запрацює - не знаємо. Вивітрювати, мабуть, доведеться весь день, бо дихати там неможливо - продавець-консультант Яна.

Пожежа була ліквідована 12-тьма рятувальниками. Вони кажуть, що сама пожежа виникла в приміщенні електрощитової.

  • 30 травня о 9 годині 15 хвилин надійшло повідомлення про пожежу в аптеці №1. Було надправвлено два відділення на автоцестернах. по прибуттю було встановлено, що повністю задимлено торговий зал аптеки, а з приміщення виходить дим. Було встановлено, що пожежа виникла в приміщенні електрощитової. Площа пожежі орієнтовно два квадратних метри. На пожежі працювало орієнтовно 12 чоловік - каже помічник начальника чергової зміни майор  каже Ростислав Вітер.

ОНОВЛЕНО: Станом на 10:18 в ДНСН у Хмельницькій області повідомили, що пожежу було ліквідовано. Постраждалих не було. 

Нагадаємо, нещодавно біля газової заправки у Хмельницькому горів склад із шинами. Дим було видно з різних частин міста. А на вихідні в Ракове викликали пожежників через підгорілу їжу.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (32)
  • Артур Каш

    Хвилинку уваги! Уважно дивимось на обличчя  людей на відео. Що ми бачимо, ніфіга ми не бачимо, масок нема... Хто там говорить про без відповідальність людей приїхавших за кордону... Ось коли всі вдуплять що карантин то всеж таки не канікули і не жарт такий собі. тоді можливо і вірусу не буде.

    Артур Каш reply Артур Каш

    ой чекайте а це було того року чи як?)) Всьо забераю свої слова назад. схоже у мене температура)
  • Master

    Це - карма, бо не можна так з людей дерти останні копійки. Горіти їм усім в аду
  • Олег

    Це напевно бумеранг, моя знайома пів року проїздила з села на стажировки, ні зарплати, ні стажу....Набирають дітей, щоб їм задурно ліки маркували
  • Леонид Наседкин

    Само  дорогое то,что надо больным купить,такая эта аптека.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up