У Хмельницькому викрали 6 майданівців (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

У Хмельницькому викрали 6 майданівців (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)
У Хмельницькому люди в чорному під прикриттям міліції викрали 6 майданівців. Про це "ВСІМ" повідомили у ВО "Свобода".

ОНОВЛЕНО, 12:59: Закон, за порушення якого затримали майданівців, сьогодні скасувала Верховна Рада. Верховна Рада проголосувала за відміну закону Колесніченко-Олійника від 16 січня 2014 року, за проголосували 361 депутати

ОНОВЛЕНО, 12:34: Усіх затриманих відпустили.

ОНОВЛЕНО, 12:17: Частину затриманих, за якими звернувся захист, відпустили. Затримані майданівці були не в масках, повідомляє захист одного з затриманих. Правоохоронці передали справу до суду.

Відео дня
> ОНОВЛЕНО, 11:20: Координатор Народного віче у Хмельницькому, депутат-свободівець Олександр Симчишин повідомив, що прокурор пообіцяв за годину з"ясувати ситуацію. Люди повертаються на майдан, і у разі потреби о 12:20 знову вийдуть до прокуратури.

ОНОВЛЕНО, 11:15: Прокурор Сергій Соляр вийшов до людей та пообіцяв з"ясувати ситуацію.

- Шістьох осіб затримали працівники охоронної фірми, з якою ОДА заключила угоду про надання охоронних послуг. Працівники приїхали на місце, аби замінити інших, і загін побачив людей, які були у масках, що закривали обличчя, а в руках тримали заборонені предмети, а саме біти. Зараз ці особи проходять у порушеному кримінальному провадженні з приводу захоплення ОДА як свідки, - пояснив Сергій Соляр.

ОНОВЛЕНО, 10:13: - Вони не є затриманими, на них склали протокол за аміністративне правопорушення за частиною 3 статті 185-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Порушення порядку організації і проведення зборів, мітингів, вуличних походів і демонстрацій», - говорить "ВСІМ" речник обласного управління мілції Інна Глега. - Передбачає санкція від 150 до 250 неоподаткованих мінімумів або 15 діб арешту. Протоколи направляють в суд, він визначить покарання. Серед затриманих  Є двоє неповнолітніх. Заява до міліції надійшла від ОДА. Хлопці були в масках і з палками.

ОНОВЛЕНО, 9:20: - Це дійсно правда, близько четвертої ранку від бічного входу адміністрації забрали шістьох людей, - говорить депутат Хмельницької міської ради від "Свободи" Володимир Гончарук. - Двоє з них неповнолітні.

Як стало відомо "ВСІМ", наразі юнаки утримуються в міському відділі міліції по Пушкіна, 15. З ними працюють адвокати. Вирішується питання щодо доставки затриманих у суд. Зі сцени оголосили, що як тільки стане відомо у якому суді призначать засідання, колона з майдану вирушить і пікетуватиме будівлю суду.

Журналісти "ВСІМ" з"ясовують обставини.

ОНОВЛЕНО, 9:00. "Щойно нам надійшла інформація з Хмельницька про те, що шість євромайданівців (троє з яких неповнолітні) затримали люди в цивільному і в масках, заштовхали в машину з затонованими вікнами та відвезли в невідомому напрямку. І звичайно ж, все це відбувалося на очах працівників правоохоронних органів біля обласної ОДА, які згодом розібрали барикаду. Інформацію надали свідки, які бояться розголошувати свої імена. Обробляємо запит. Телефонували в райвідділ міліції, розмовляли з нами неохоче вдалося отримати інформацію лише про те, що когось "доставили". Проте ідентифікували трьох неповнолітніх. За допомогою Центру надання правової допомоги дізнались що в райвідділку на Пушкіна, 15 перебувають шість доставлених осіб", - повідомляє "Євромайдан SOS" у "Фейсбуці"

Коментарі (5)
  • Anonymous

    Заява до міліції надійшла від ОДА. Хлопці були в масках і з палками....-вони просто там ходили біля ОДА чи як? майданівці там щодня бувають чому забрали саме цих? ХТО ЗНАХОДИТЬСЯ В СЕРЕДИНІ ОДА????????
  • Anonymous

    Звернення громади міста Хмельницького. Сьогодні ми всі прекрасно розуміємо, що у Києві та інших містах, на вулицях та майданах потрібна максимальна кількість людей. Силовики воюють з кучкою, на їхню думку, екстремістів. Противостояти масам ніхто не буде і не хоче, а як результат - складання зброї, перехід на сторону народу та саме головне ПРИПИНЕННЯ ВБИВСТВ. У Хмельницькому діє інша схема. Представники опозиції виступаючи з трибуни чесні та з народом. Насправді це «вовки в овечій шкурі». Містом активно ідуть розмови про те, як опозиційні депутати зробили все, щоб сприяти втечі губернатора. Також мешканців міста обурює нахабність та зверхність Сабія І.М. Комендант Юрій Смаль безпідставно кричить на людей, штовхається та відкрито погрожує. Представник УДАРу Леся Стебло відправляє простий люд мерзнути до бочок та собак, де їм і місце, на її депутатську думку. Кому щось не подобається – додому, каже Смаль. Ширяться думки, що немає сенсу міняти шило на мило та іти на майдан.
  • Anonymous

    https://www.youtube.com/watch?v=c2TgTP2suwM
  • Anonymous

    Ну ти прікаліст. Тобі, Віталька, треба десь вище йти з нашої провінції.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:11 У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО) 17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up