Хмельницькі міліціонери подаватимуть в суд на активіста «Дорожнього контролю» за наклеп

Хмельницькі міліціонери подаватимуть в суд на активіста «Дорожнього контролю» за наклеп
Активіст «Дорожнього контролю» на своїй сторінці у Фейсбук звинуватив головного даішника Хмельниччини у тому, що він збирає із своїх підлеглих по 300 доларів щомісяця. В обласному УМВС вважають, що це просте «обливання брудом» і не виключають, що все це зроблено за чиїмось замовленням.

Інформація про збір поборів Віталієм Сербіним із своїх підлеглих з’явилася в Інтернеті в неділю, 4 жовтня. Про це на свій сторінці у Фейсбук повідомив Віталій Мацьоцький з Івано-Франківської області, який спеціально приїхав до Кам’янця, аби перевірити чи дійсно інспектори ДАІ щомісяця платять своєму начальнику по 300 доларів. За його словами, чергова передача коштів мала відбутися на одній із місцевих заправок. Приїхавши на місце, активіст разом із своїми друзями побачив відразу 5 патрульних автомобілів, які стояли поряд. На думку активіста, саме це є головним свідченням, яке підтверджує його підозри. Міліціонери, вгледівши небажаних свідків, дружно почали втікати. Віталій Мацьоцький пообіцяв викласти відповідний відеодоказ. Та цього він поки не зробив

Стривожені та обурені такими звинуваченнями, міліціонери скликали брифінг, на який запросили і представників «Дорожнього контролю». Останні не з’явилися і не підтвердили чи спростували звинувачення. А викладені у соцмережі факти повністю заперечили в обласному УМВС. Також в управлінні пояснили, чому головний даішник Хмельниччини разом із 4 машинами правоохоронців приїхав до Кам’янця і усі вони одночасно знаходилися на заправці.

- Навіть якщо припустити, що начальник обласного ДАІ дійсно хотів взяти у інспектора 300 доларів, то дивно, що він для цього поїхав за 100 кілометрів у супроводі 4 автомобілів. І приїхав за грошима на заправку, де повсюди стоять камери, - заявив тимчасово виконуючий обов’язки заступника начальника УМВС в Хмельницькій області Володимир Гонтар. – Віталій Сербін просто брав участь у запланованому рейді, який мав на меті покращити транспортну дисципліну серед працівників міліції. Можливо, активісту дико, що начальник не просто сидить у кабінеті, а працює разом із підлеглими.

Відео дня

За його словами, усі машини зустрілися в одному місці для того, щоб заправитися по талонах, які їм попередньо видали. А активіст, який хотів вклинитися у колону, міг спричинити аварійну ситуацію.

Рейд міліціонерів у Кам’янці приніс свої результати. Серед 5 упійманих п’яних водіїв був і їхній колега.

В УМВС в Хмельницькій області заявили, що не залишать справу із наклепом просто так і уже готують документи для позову до суду. Мовляв, подібне псує репутацію та честь Віталія Сербіна та й всього управління.

Читайте також: Найстрашніші ДТП 2015 року на Хмельниччині - загинуло 56 людей

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Анонім

    шкода але в нашому випадку якась неймовырнпа перспективка. все гниле з гори до низу
  • Анонім

    міліція бере по міліцейськи, а поліція буде брати по поліцейськи..............

    потрібно скоротити особовий склад (особливо "кабінетних крис") раз в сто,

    тим , хто залишться встановити зарплату в розмірі 30000-50000 грн. на місяць, та кримінальну відповідальність за неправомірні діїї та хабарі від 15 років, тоді буде порядок.

    Анонім reply Анонім

    то ті шо садять теж беруть. змкнутий круг

    Анонім reply Анонім

    Давайте будемо оптимістами. Грузія подолала корупцію. чим ми гірші? чи тупіші?

    Анонім reply Анонім

    мечты-мечты
  • Анонім

    Таки да)))) все как и раньше..берут и будут брать
  • Анонім

    Який наш народ тупий їм на біле кажуть чорне, а вони вірять. Де факти, де обіцяна аварійна ситуація.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up