Хмельницький прибирають безробітні та хулігани

Хмельницький прибирають безробітні та хулігани
Не тільки добровільно, але й примусово хмельничани очищають вулиці міста від сміття. Такий «трудовий десант» також фарбує паркани та саджає дерева.

За даними пенітенціарної служби у Хмельницькій області, з початку року шестеро порушників закону притягнені судом до громадських робіт. Це люди, які скоїли дрібне хуліганство, тобто нецензурно виражалися в громадських місцях, чіплялися до громадян та порушували громадський спокій. Серед них також  є вуличні грабіжники. Виправними роботи за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, як повідомили «ВСІМ» в прес-службі «пенітенціарки», вже не карають.  

До прибирання та благоустрою міста також залучають безробітних хмельничан. Так, днями служба зайнятості залучила півсотні безробітних прибирали території на Старокостянтинівському шосе від Меморіалу Слави до перехрестя з вулицею Озерною.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:09 Ті, хто не підлягає мобілізації, мають пройти базову військову підготовку, – закон 21:11 На "щиті" повернулись семеро захисників з Хмельниччини. Хто вони 20:35 Де не буде світла у Хмельницькому 15 травня (АДРЕСИ) 20:01 Голівудські зірки з українським корінням: дізналися, хто з Хмельниччини Від читача 20:28 У Хмельницькому до Дня Вишиванки влаштують святковий велопробіг у вишитих сорочках 19:41 Де вигідніше у Хмельницькому: порівняли ціни на курятину photo_camera 19:07 На водосховищі Хмельницької АЕС спеціалісти зафіксували мор риби (ФОТО) 18:35 «Маємо право на освіту»: мітинг проти скорочення Хмельницького обласного ліцею photo_camera 17:59 З торговельного центру у Хмельницькому зникло майно: затримали підозрюваного 17:25 Де контролюють швидкість на Хмельниччині. Карта «TruCam» та «Каскад» 16:40 П’яні за кермом: скільки нетверезих водіїв за тиждень спіймали хмельницькі патрульні 15:51 Мешканка Шепетівщини відмовлялася від опікунства на користь онука: що вирішив суд 15:06 Жителя Хмельниччини взяли під варту за викрадення автівок на Рівненщині 14:28 Попрощались з 29-річним військовим Артемом Кушнером. Без тата залишилось двоє доньок photo_camera 13:59 Хмельничанка, яка продавала дитячий візок, втратила більше 30 тисяч 13:18 «Втрамбувались» у три яруси: житель Хмельниччини та інші «пасажири» намагалися перетнути кордон 12:40 Хмельничан запрошують на екскурсію в криївку photo_camera 12:05 У пожежах на Хмельниччині виявили двох загиблих play_circle_filled photo_camera 11:51 Донорство у вишиванках: хмельничан кличуть долучитися до акції 11:24 У Хмельницькому та Кам'янці терміново потрібна донорська кров
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up