Хмельницький зоокуточок запрацює аж наприкінці квітня

Хмельницький зоокуточок запрацює аж наприкінці квітня
Зоокуток у парку імені Чекмана мав прочинити двері для хмельничан ще 1 квітня. Однак, поки подивитись на звірят відвідувачі не мають змоги, адже вольєри ще зачинені, а ремонтні роботи і досі тривають.

Нагадаємо, повністю відремонтувати зоокуточок планувалось до відкриття сезону. Однак, за словами директора комунального підприємства «Парки і сквери міста Хмельницького» Сергія Кучера, вчасно це зробити не вдається. На заваді стали несприятливі погодні умови.

- З 1 квітня не вийшло відкрити зоокуток для наших відвідувачів, - розповідає «ВСІМ» Сергій Кучер. – Найперше, через погоду, адже, ще можливі заморозки, тому тварин я поки не випускаю. А по-друге, ми не встигаємо завершити всі необхідні роботи, зокрема фарбування. А фарбувати разом із тваринами сітки я не буду, - пояснює директор. - Це не нормально.

Усі необхідні роботи тут сподіваються виконати вже до кінця квітня. А їх залишилось ще достатньо.

Відео дня

- Зараз роблять ще місток на території зоокуточка, фарбування вольєрів, потрібно доробити ще одну клітку. Поки ремонтні роботи тривають, - зазначає Сергій Кучер

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Анонім

    Від культури людей, що бувають у парку залежить більше ніж від керівництва. Люди будьте культурними! За кожним не прибереш!
  • Анонім

    Та чого ж часу не було? Нащо ця брехня! Та ж і зими не було як такої. І з лютого багато погожих днів було. А директор каже за несприятливі умови. Причину аби не робити можна завжди знайти. Варто лише глянути на умови перебування нутрій, єнота і т.д. А територія... Жах. Господаря треба та й все.

    Анонім reply Анонім

    та це ж гризуни, вони ж все гризуть. нехай собі гризуть на здоров"я!
  • Ксенія

    ЧУДОВО,ЩО ВІДКРИВАЮТЬ ,АЛЕ ПРОХАННЯ :НАВЕДІТЬ ЛАД  З  БЕЗДОМНИМИ КІШКАМИ  ТА СОБАКАМИ .ПРИ ВХОДІ  В ЗООКУТОК  НИМИ КІШИТЬ . ТА КАРТИНА  НЕ ДЛЯ СЛАБОНЕРВОВИХ , ВОНИ ХВОРІ  ,ЛИШАЙНІ  ,ОДНООКІ  .СОБАКИ ЗГРАЄЮ  ГАНЯЮТЬ - НЕ ПІДІЙДЕШ .З КАЛЯСКАМИ МАМИ РОЗБІГАЮТЬСЯ  ХТО КУДИ  ВІД ТОГО  ГАМУ. А ДОБРОЗИЧЛИВІ ЛЮБИТЕЛЬКИ ВСЬОГО ЖИВОГО  -ЦЕ ВЗАГАЛІ  ОКРЕМА ТЕМА . КАШІ ,СУПИ ТА ІНШ.  РОЗКЛАДАЮТЬ ПРЯМО  ПРИ ВХОДІ  ,ВСЕ ТЕЧЕ ВИГЛЯДАЄ  ЖАХЛИВО .ДОКИ ОДНІ ЇДЯТЬ ,ІНШИМ НА ХОДУ ОБРОБЛЯЮТЬ РАНИ ,ОЧІ  ТА  ЛИШАЇ .  ДА  ЦЬОГО НЕ ПОВИННО БУТИ .ВСІ ЦІ БЕЗДОМНІ  ТВАРИНКИ ХВОРІ  МАЮТЬ  БУТИ У ПРИТУЛКУ. ПАМ'ЯТАЄМО ,ЩО ЦЕ  МІСЦЕ В НАС  -ПАРК  КУЛЬТУРИ  І  ВІДПОЧИНКУ ,А НЕ  МІСЦЕ  ДЛЯ СТРЕССІВ. ТА НЕ МАЄ ЗНАЧЕННЯ  ,ХТО САДИВ ДЕРЕВА.... ЧИ КОМСОМОЛЬЦІ ,ЧИ  ПІОНЕРИ .ІСТОРИЧНО  ТАК СКЛАЛОСЯ ,ЩО МИ ВСІ ЗВІДТИ.
  • Анонім

    парк садили комсомольцы а не Чекман - поэтому он Комсомольский!

    Анонім reply Анонім

    Парк садили люди, думаєш всі були з парт білетами ? А скільки вже в Україні всього зробили .

    Анонім reply Анонім

    практично ВСІі були комсомольцями - студентами навчальних закладів.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up