За ніч у Хмельницькому оформили десяток п'яних водіїв

За ніч у Хмельницькому оформили десяток п'яних водіїв
  • Затяжні вихідні дають про себе знати. В останні дні в обласному центрі все більше водіїв сідають за кермо напідпитку.
  • Лише за минулу ніч патрульні зупинили 10 п'яних водіїв, до слова, троє з них втрапили у ДТП.

За даними патрульної поліції, у ніч на 30 квітня у Хмельницькому спіймали десять водіїв із ознаками алкогольного сп’яніння. Зокрема, троє з них стали учасниками ДТП.

На вулиці Західна Окружна Daewoo Lanos  зіткнувся з автомобілем Volkswagen. До слова, водій Lanos пройшов освідчення на стан сп'яніння на приладі Драгер та надув - 1,51 проміле.

Також ДТП сталася на вулиці Свободи. Там водійка Audi в'їхала у Volkswagen, який по інерції зіткнувся з Renault. Водійка відмовилась від проходження огляду на стан сп'яніння у встановленому Законом порядку.  Від проходження огляду на стан сп'яніння відмовився і водій Mersedes, який на вулиці Львівське шосе в'їхав у стовп. Попри це, на водіїв патрульні склали відповідні протоколи.

Відео дня

Читайте також: На Хмельниччині "BMW" збив 23-річного хлопця

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Antik Dgumba

    Ви що, забули харківську трагедію, де загинуло СЕМЕРО людей??? Не треба робити із себе картинку бідного, скривдженого, нещасного. НЕ ПОРУШУЙ ПДР, НЕ ПИЯЧ ЗА КЕРМОМ і не будеш мати проблем. Таких "скривджених" п'яничок потрібно не наказувати, а безбожно карати, садити в тюрму, конфісковувати автомобіль з подальшою продажею на аукціоні, а виручені гроші на будівництво тротуарів, щоб вони ходили пішки і дивилися з тротуару, як їздять по дорозі тверезі водії...
  • Павло

    Відробляють Пріуси з Аутлендерами, зупиняють без причини з однією метою, припаяти 130-у на 10200 + суд 300 грн, інші штрафи їх не цікавлять! Два дні назад мого товариша, який повертався з З/Д вокзалу після того, як провів дружину із сином на потяг, зупиняють без порушення і ліплять, що є орієнтування на його автомобіль від свідомих громадян, що він перебуває у стані наркотичного оп’яніння... коли розмови не вийшло, навіть не подивилися документи, всіх цих розумників за перевищення службових повноважень карати, людей вважають за лайно, корони поодягали і їздять перцями, потрібно звертатись до прокуратури, телефонувати на гарячу лінію про неправомірні дії поліції, щоб присікати це свавілля! Полювання на лохів влаштовують щоночі.

    PutnickFree reply Павло

    Який вокзал, який потяг, що ще їздить і куди?

    PutnickFree reply PutnickFree

    Ой як давно це було, на дату не подивився, написав ;)
  • Александр Килимник

    Так вони тільки вечором і вночі їздять 130
    Ловлять
  • Valentina Roman

    Нет наказаний,никто не остановит.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up