На експорт швеї з Хмельниччини нашили на 20 мільйонів гривень

На експорт швеї з Хмельниччини нашили на 20 мільйонів гривень
Особливим попитом закордоном користується дитячий одяг. Вироби з нашого текстилю складають конкуренцію відомим маркам на ринках Росії, Литви, Білорусі, Молдови та США.

«З початку року подільські виробники легкої промисловості відправили за кордон товарів вітчизняного виробництва на суму, що перевищує 20 мільйонів гривень. Найбільшим імпортером різноманітного одягу з початку року виступає Литва. Прибалтійські споживачі уже придбали різноманітної продукції на більш ніж 10 мільйонів гривень», - повідомляють у прес-службі обласного управління Фіскальної служби.  

Також доволі популярним товаром з Хмельниччини є весільні сукні. Їх продають у Італії, Іспанії, Франції, Латвії та у Південній Африці.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up