Скандальний ТЦ «Квартал» відкриється напередодні дня народження Хмельницького

Скандальний ТЦ «Квартал» відкриється напередодні дня народження Хмельницького

Запрацює торговий центр на Кам’янецькій не на повну. Відкриватимуть лише перший поверх. За чутками, сюди може переїхати «Таврія В». А маркет на Зарічанській можуть закрити.

Торговий центр «Квартал» в Хмельницькому будували під акомпанемент скандалів. Штрафи за порушення містобудівних умов, приписи від ДАБІ й інші. Поки активісти намагалися припинити будівництво, «Квартал» довів справу до того, що вже готується відкриватися. Запланували зробити це напередодні Дня міста. А саме 23 вересня. В цей день запрацюють торгові площі на першому поверсі. Інші приміщення відкриють наприкінці жовтня. Про це «ВСІМ» повідомили в адміністрації торгового центру.

Чималу площу в «Кварталі» на Кам’янецькій займе «Таврія В». По місту ходять чутки, що сюди переїде маркет із Зарічанської, який закриють. В самій «Таврії» цю інформацію не підтверджують, але й не спростовують.

- У нас поки інформації про можливий переїзд і закриття маркету на Зарічанській немає, - повідомили «ВСІМ» в адміністрації «Таврії В».

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • PAL

    Кто, как хочет, так и др....

    Анонім reply PAL

    ...так и дружит
  • нашатырь

    Бабло переконливо лідирує в змаганнях з містобудівними умовами, приписами ДАБІ та іншими державними органами.
  • Дмитро

    По місту ходять чутки...

    Вам як треба буде більше "новин", то в мене під будинком бабці і не таке розкажуть. Можна буде тиждень писати такі статті.
  • Владимир

    Давайте будемо хвилюватись за Таврію разом, це дуже важливо.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up