Стихійна торгівля на Привокзальній площі триватиме до кінця квітня

Стихійна торгівля на Привокзальній площі триватиме до кінця квітня
Привокзальна площа (фото з архіву редакції)
Торгівля на Привокзальній площі у Хмельницькому вже багато років викликає дискусії та суперечки між підприємцями та владою. Прилаштувати всіх продавців на нових робочих місцях до цього часу так і не змогли.

Нагадаємо, у липні минулого року замість торгових кіосків на привокзальній території мав з’явитись павільйон, а сам ринок мав працювати до серпня того ж року. Проте більш як півроку питання стихійної торгівлі на Привокзальній площі залишалося відкритим. На комунальний ринок «Ранковий», що знаходиться навпроти площі,  продавці йдуть неохоче.  
Начальник управління торгівлі Валентина Москалюк розповідає, що наразі вже точно прийняли рішення про заборону торгівлі з тимчасових споруд на Привокзальній площі. А з підприємцями знайшли спільну мову.
- Вони попросились торгувати до 20 квітня. Ми їм пішли на зустріч і сказали, що до цього числа вони ще можуть здійснювати торгівлю. Натомість ми всім запропонували до 15 березня надати пропозиції, де б вони бачили свою торгівлю, - каже Валентина Москалюк. – На сьогодні 10 осіб написали відповідні заяви, що вони бажають здійснювати торгівлю на ринку по вулиці Шевченка 87/1, тобто через дорогу від місця, де вони є зараз. 7 чоловік не погоджуються переходити на нові місця. Вони виявили бажання торгувати біля універсаму «Вінницький». Однак, ми їм відмовили, бо там немає для цього місця.

Читайте також:  Привокзальної площі хотіли прибрати кіоски. Хмельницькі базарники відстояли майно
Окрім цього, як зазначили в управлінні торгівлі, вони взялись за всі стихійні ринку у Хмельницькому серйозно.  Торговцям, які за багато років освоїли територію біля зупинки «Філармонія», вже підшукали нові місця для продажу. А також, попередили інших людей, котрі розгорнули стихійну торгівлю у непризначених для цього місцях. 
Питання несанкціонованої торгівлі обіцяють розглянути на черговій сесії Хмельницької міської ради, яка відбудеться вже 8 квітня.

По темі: На стихійному ринку по Кам’янецькій провели рейд. Без штрафів та результатів

Відео дня

На Кам’янецькій з криком та гамом стихійних торговців розганяли 

Для стихійних торговців у Хмельницькому знайшли більше 2,5 тисяч місць

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (31)
  • Анонім

    З привокзальної треба забрати той глум! Хай йдуть на ринок!
  • Бакинська Бакинська

    Добре було б, якби ще на привокзальні площі навели лад. Біля філармонії тепер КРАСА.
  • PAL

    Сильно сказано - НИЩИЙ ПРЕДПРИНИМАТЕЛЬ.
  • Anonymous

    дев'яти замків Львівщини, що увійшли  конкурсу інвестиційних проектів  виділили ..



    бач щось роблять А НЕ ГАНЯЮТЬСЯ ЗА НІЩИМИ  ПІДПРИЄМЦЯМИ

    Anonymous reply Anonymous

    то ти, сільський біженцю, ще й підприємець?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up