У Хмельницькому майбутні поліцейські, які пройшли психологічні тести, чекають на співбесіду

У Хмельницькому майбутні поліцейські, які пройшли психологічні тести, чекають на співбесіду
Тестування у нову поліцію Хмельницького триває. Наразі кандидати уже пройшли психологічний тест, після результатів якого учасників запросять на особисту співбесіду. На тих, хто пройде наступний етап, чекає спеціальна перевірка.
Кількість учасників, які на сьогодні претендують на звання поліцейського, поки невідомо. За словами речниці Хмельницького міського відділу міліції Катерини Терещенко, кандидатів залишилось трохи більше тисячі. Більшу частину охочих «відсіяли» на медичній комісії за станом здоров’я. Близько 1100 чоловіків та жінок пройшли фізичну підготовку, приблизно така ж кількість отримала запрошення у наступний етап – психологічне тестування. 
У міському відділі міліції поки не знають результатів психологічного тесту. Адже опрацювання відбувається у Києві. Після того, як у Міністерстві МВС оброблять результати учасників, тоді інформацію надішлють у Хмельницький.  
- Вже на місці по спискам будуть обдзвонювати людей і скидати на електронну пошту інформацію про те, який буде наступний етап. Тих, хто пройшов психологічні тести, будуть запрошувати на співбесіду, - розповідає «ВСІМ» Катерина Терещенко. 
Окрім цього, обов’язковим етапом для кандидатів є спеціальна перевірка, на її згоду кандидати уже написали заяви. Міліціонери повинні опрацювати інформацію стосовно майбутніх кандидатів, поспілкуватись з їх рідними та колегами по роботі.
- Спеціальна перевірка буде проводитись лише на кандидата. Раніше, щоб служити у міліції, перевіряли батьків, братів,сестер, бабусів та дідусів – усіх близьких родичів. Сьогодні перевіряють лише кандидата. Тобто, якщо у когось з родичів майбутнього поліцейського є судимість, то це ніяк не вплине на його подальшу службу у поліції, - пояснює речниця міського відділу міліції. 
Нагадаємо, кандидати у нову поліцію проходять такі етапи відбору: перевірка фізичного стану, спеціальна перевірка, перевірка стану здоров’я та психологічне вивчення.
Також триває відбір тренерів. Поки відбувається слухання та співбесіди із правоохоронцями, які будуть навчати хмельницьких поліцейських, адже спеціально навчених людей в області для цього немає.
 Нещодавно уряд затвердив нову форму нового повсякденного зразка форменого одягу для поліцейських. Як повідомили у прес-службі МВС, його отримуватимуть ті працівники поліції, які або щойно вступили на службу, або працівники міліції, які пройдуть переатестацію. Вже найближчим часом розпочнеться виробництво нової форми. 
 «Нову форму поліцейського, як і нові посадові обов'язки та оклади, отримуватимуть лише реформовані підрозділи нової поліції та новопризначені поліцейські, які пройшли атестацію», - зазначив Міністр внутрішніх справ України арсен Аваков. 
Читайте також:
 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • UkrRiot

    Зрадофіли активізувались
  • Анонім

    Про яку реформу йде річ? ЗП в Хмельницькому 4000грн, в Києві 8000грн, практично рік безкоштовно працюєш, щою гроші відбити, а жити за що???????????? То як тут взятки не взяти? Що вмирати з голоду?

    Анонім reply Анонім

    Дуже оригінальна думка. Ти нащадок комуняк,  не розумієш про що пишеш
  • Анонім

    забули додати, що потрібно "дати на лапу" 50 000 грн(сума в євро вказується). щоб тебе взяли в нову поліцію. Жах просто, де тут зміни?

    Matava Rio reply Анонім

    Скажи кому дати???

    Анонім reply Matava Rio

    Та це її просто не взяли, от вона і мститься, виливає жовч.
  • PAL

    Давай ребята, быстрей за дело. Менты Вас учат, как взятки брать. И скучно нам, беда заела, ведь на дороге нет, кого куда послать. ( шутка )
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up