У Хмельницькому тестують кандидатів у нову поліцію

У Хмельницькому тестують кандидатів у нову поліцію
У Хмельницькому розпочався другий етап відбору претендентів на службу до нової патрульної поліції міста — тестування. На нього запрошені усі 5,5 тисяч людей, які у серпні подали свої анкети.

Нагадаємо, за два тижні відбору приймальна комісія зареєструвала майже шість тисяч кандидатів. Опрацювання анкет закінчилося. Тепер стартував перший  етап відбору – тестування. Тут кандидати  продемонструють свій рівень знань. Пропонується упродовж 90 хвилин дати відповідь на 60 різнопланових тестових запитань. Отриманий бал кандидати одразу можуть побачити на моніторі, що виключає будь-який вплив на результати тестування.

Щоденно для проходження тестування запрошується близько 270 осіб. По завершенні визначення загального рівня розвитку на відібраних кандидатів чекає військово-лікарська комісія.

Згідно статистичних даних, які надали у прес-службі УМВС, третина із усіх бажаючих спробувати себе у ролі поліцейського – жінки. Цікавим є те, що із усіх кандидатів – 360 є діючими працівниками міліції. Згідно даних, які подали, 60%  людей мають вищу освіту.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    Йти в АТО вони неможуть))), довідки тичуть що всі сляяябіі, !!!



    а як на поліцію тестуватися, то вже інші довідки приносять, що ЗДОРОВІ на 100%
  • PAL

    Ого, 360 мусоров рвутся к прежней холявной жизни. Нет им места в полиции, иначе эта полиция превратится в мудицию.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:31 «Такі діти народжуються раз в століття», – мати про загиблого 28-річного Богдана Власюка photo_camera 19:03 Взуття за 10 гривень, посуд – за 100. Репортаж із «барахолки» біля Кам’янецького переїзду photo_camera 18:22 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: кращі голи тижня (ВІДЕО) play_circle_filled 17:43 Двох братів підозрюють в організації схем кібершахрайства: виманили 4 мільйони, — прокуратура Від читача 18:28 Актуально про серцево-судинні захворювання | завідувач ВІКІР №1 КНП "ХОССЦ" Юлія САВІЦЬКА (відео) 17:20 Розбита голова та пошкоджене майно: деталі конфлікту між УПЦ та ПЦУ в Красилові play_circle_filled 15:41 Хмельницькі правоохоронці викрили схему незаконного переправлення чоловіків за кордон photo_camera 14:40 В Україні запустили електронну платформу про усиновлення 13:27 У центрі Хмельницького водій автобуса зачепив припарковане авто і зник з місця ДТП 12:31 На Подільській 20-річний водій наїхав на пенсіонерку 11:19 З початку року в Хмельницькому народилося 1 169 дітей 10:35 У Хмельницькому горів житловий будинок. Загинув чоловік photo_camera 10:04 «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». На Хмельниччині визначили переможців з футзалу photo_camera 09:37 У Хмельницькому аварійні відключення світла: адреси 09:09 Ті, хто не підлягає мобілізації, мають пройти базову військову підготовку, – закон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up