У Хмельницькому побудують Храм на честь Свята Стрітення Господнього

У Хмельницькому побудують Храм на честь Свята Стрітення Господнього
Митрополит Хмельницький і Кам'янець-Подільський Антоній на вулиці Гарнізонній 17 освятив місце під будівництво церкви. Земельна ділянка площею понад 9 га – територія колишньої військової частини МНС, зараз знаходиться на балансі Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області.

На території, в переобладнаних під житлові квартири військових казармах наразі проживає 50 сімей рятувальників, які кількома роками раніше справляли новосілля, - повідомляє прес-служба ДСНС України у Хмельницькій області. Незабаром тут планується будівництво багатоповерхових житлових будинків за рахунок інвесторів, що посприяє розвитку інфраструктури мікрорайону обласного центру.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Анонім

    Хмельничани з глузду зїхали!!! Що за середньовіччя, освідченим людям немає куди глянути , кругом попи дурять людей в своїх храмах, краще б  обсерваторію побудували чи щось потрібне людям і місту .
  • Хмелевская Ольга

    Навіщо нам  ще один церковний банкомат? В той час, як у країні і так життя нелегке, ці товстопузи будують чергову "копілку". Женіть їх в шию! На тому шматку землі можна побудувати навіть притулок для вуличних тварин, і то більше користі буде.

    ну, ясно кожен рік семінарії випускають попів, за щось же їм треба жити...За наш з вами кошт, шановні.

    Я ще не бачила ні одного попа, який би жив чесно , скромно і праведно. Ні разу не чула, щоб хтось з них віддав хїоч частину свого бабла на благі цілі. Зате добре знаю, що церква  складає конкуренцію мафії, по відкатам, хабарям та продажності. Тим більше, що контролюючі фінансові органи не мають права провести банальну перевірку навіть.

    Кажуть, Христос вигнав гендлярів з храму...Хто ж коли вижене з домів господніх злочинців, котрі прикидаясь слугами божими, тягнуть руку за останньою копійкою у старенької бабці??

    Анонім reply Хмелевская Ольга

    ти  з мозгами дружиш? читати вмієш? колись збудують цілий квартал для військових. який нафіг зараз притулок для псів??? колись побудують і Храм і все остальне, там не вказано що завтра почнуть все будувати...і не гріши. в церкву чи інший Храм силою ніхто не заганяє ннікого, це має йти від серця-хочеш ідеш, хочеш ні.......менеджерів і юристів також багато щороку випускають вузи, то що їм свої фірми й контори не відкривати???

    Лідочка reply Анонім

    Дуже гарно "монтуються" на сьогоднішній день церква від серця і бабло від диявола)Ага.. Ну, у кожного свої смаки..Хтось любить попа, хтось попівну, а хтось свинячий  хрящик)



    Бог живе не у церкві, а у серці людини. Молитва, якщо вона щира , буде почута хоч посеред поля. А підміняти поняття "віра" и "бізнес" - останнє діло.



    Щодо менеджерів, юристів и ін. ..Вони потрібні суспільству, як потенційна одиниця наповнення бюджету. Навіть безтолковий юрист принесе більше користі, ніж піп у сауні з дівками. Сьогодні батюшка- товстопуз тою рукою дівок лапає, а завтра людям цілувати тикає...
  • Анонім

    Фото товстопузів, бог яких любить все золоте!

    Нах..н у нашому місті ще одна бізнес структура тих далеких від бога?

    Пожертвували б праведні святоші  кошти на щось путнє (бідним, сиротам, на крайняк  голодним Африки).
  • Олег

    Что за новость не совпадающая с заголовком? мудаки
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Виловив 80 кілограм риби та раків у заказнику: на Хмельниччині спіймали браконьєра 20:12 У Хмельницькій міській лікарні відкрилось нове терапевтичне відділення (ФОТО) 19:33 Магнітні бурі у травні 2024: календар небезпечних дат та як від них вберегтися 18:44 На Хмельниччині горіли трактор, вантажівка, гараж та будинки: що відомо Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 18:05 На Хмельниччині 20-річна водійка збила велосипедиста, – поліція 17:21 Чергова сесія Хмельницької міської ради: які рішення прийняли 16:45 Що купують хмельничани на благодійному ярмарку: репортаж play_circle_filled photo_camera 16:15 У соцзакладі у Хмельницькому стався вибух: є постраждалий 15:36 Організаторів контрабанди бурштину судитимуть у Хмельницькому 14:52 На вулиці Хмельницького повернувся велопатруль 14:09 Авто, яке розшукує Інтерпол, «знайшлося» в Кам’янці-Подільському 13:24 За зґвалтування власної доньки судитимуть жителя Хмельниччини 12:51 Судитимуть водія, який в Хмельницькому районі на смерть збив 8-річну дівчинку 12:04 У Хмельницькому проведуть благодійну фотосесію за донат 11:41 Повідомили про підозру підполковнику, який перейшов на бік ворога, – прокуратура 11:11 Курси валют в обмінниках та банках Хмельницького 2 травня (ІНФОГРАФІКА) 10:57 Водій з ознаками сп’яніння скоїв ДТП на Березневій і намагався втекти 10:13 Найбільш забрудненою виявилася річка Південний Буг, – результати аналізу центру гідрометеорології 09:41 На Чорновола і Шевченка 2 травня буде ускладнений рух
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up