Вибори старост у тергромадах Хмельниччини можуть пройти не раніше 2016 року

Вибори старост у тергромадах Хмельниччини можуть пройти не раніше 2016 року
У кожній із об’єднаних громад вибори можуть пройти у різний час. До їх обрання функції старост виконуватимуть діючі сільські чи селищні голови.

Місцеві вибори 25 жовтня пройдуть у 22 об’єднаних територіальних громадах Хмельниччини за цим показником область є одним із лідерів по Україні, де вибори призначені у 156 тергромадах. Та старост територіальних громад на цих виборах ще не обиратимуть.
- Жителі тергромад Хмельниччини на виборах 25 жовтня отримають на руки 4 бюлетеня. Вони обиратимуть депутатів до обласної, районної і територіальної рад та голови тергромади, - розповів «ВСІМ» директор Хмельницького офісу реформ Сергій Яцковський. – Вибори старост пройдуть не раніше 2016 року. Для їх призначення потрібне рішення місцевої ради, яку лише обиратимуть.
Після прийняття рішення про призначення виборів має пройти не менше 70 днів. Цікаво, що в одній тергромаді може бути як один, так і декілька старост. Із кількістю кожна із них визначатиметься сама.

Читайте також: На Хмельниччині можуть утворити ще дві тергромади 

Міфи про адмінреформу або Чого бояться селяни, коли чують про Хмельницький

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:09 Загинуло семеро воїнів з Хмельниччини. Наймолодшому було 21 17:04 На заводі у місті-супутнику ХАЕС готові платити 32 тисячі гривень 16:13 З якими хворобами не мобілізують до армії. Оновлений перелік 15:25 У Хмельницькому відбудеться свято гаївок: де та коли Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 14:39 Горіло сміттєзвалище. Три пожежі загасили цієї доби рятувальники на Хмельниччині 13:53 У Хмельницькому відключатимуть газ наступного тижня: адреси 13:06 На Хмельниччині у лісі та на полі знайшли артснаряди 12:21 Хмельничани можуть задати питання заступнику Симчишина: як звернутись 11:31 У Хмельницькому чоловік впав з висоти на будівництві багатоповерхівки 10:41 Закон про мобілізацію: що зміниться для жителів Хмельниччини 09:55 Погодинних відключень сьогодні, 18 травня, на Хмельниччині не буде, – обленерго 09:13 У Хмельницькому відкрили виставку, присвячену полеглим за Україну білорусам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up